Voor U ligt onze derde nieuwsbrief...

LINKS:

Aanbevolen Literatuur
Hulp Instanties
Nieuws
Registreer
Facebook
Twitter
Meer info over ons is te vinden op onze website:
Nederland Heelt

Contactgegevens:

E-mail:
nederlandheelt@gmail.com
Forum:
Nederland Heelt
Nieuwsbrief December 2018/Januari 2019

Wij wensen al onze leden, relaties en alle mensen die ons platform een warm hart toedragen fijne feestdagen en een veilig 2019 toe!


2018 was een heel druk jaar voor ons, wij hebben nu op het moment van schrijven al 318 leden en we hebben tot nu toe bijna 190.000 bezoekers mogen ontvangen! Op het forum vinden levendige discussies en uitwisseling van ervaringen plaats. Er wordt vaak gebruik gemaakt van de dagboeken in de besloten categorie en we hebben wekelijks een Live chatavond, met regelmatig extra thema chats..

Bent U lid en reeds lange tijd niet, of nog nooit ingelogd, log dan eens in en laat U verrassen ! Door in te loggen houdt U uw account actief en ziet U tevens berichten en categorieen die voor niet-leden onzichtbaar zijn ! U kunt direct inloggen of een nieuw wachtwoord aanvragen via de links onderaan in het blauwe gedeelte.

Bekijk ook eens de pagina's onder Links in het linker menu, wellicht vindt U iets wat uw interesse heeft. Inmiddels zijn wij ook erg actief op Facebook en Twitter, ook daar kunt U ons volgen !
Wij zijn een platform voor lotgenoten door lotgenoten, die elkaar ondersteunen en U kunt gratis lid worden, zonder enige verplichting !

Met warme groet en bedankt voor het lezen !
Team van Nederland Heelt

Forum | Log in | Wachtwoord vergeten | Afmelden nieuwsbrief  

| © 2013 Nederland Heelt | Alle Rechten Voorbehouden | Host: actieforum.com