Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexIndex  PortaalPortaal  EvenementenEvenementen  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  Inloggen  RegistrerenRegistreren  
| >> ZONDAG 28 Januari THEMA CHAT: "KUN JIJ UIT JE COMFORTZONE STAPPEN?" << |

| >> De Chat en uw instellingen zijn verplaatst naar uw "Mijn Pagina" in het menu hierboven!!! Lees ook onze Nieuwjaars Nieuwsbrief << |

Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Meest bekeken onderwerpen
beste muziek aller tijden
Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Trijntje !!
Oproep: Kinderdorp Neerbosch - Nijmegen 1945-1985
Algemene Voorwaarden
Psychische mishandeling en emotionele verwaarlozing van kinderen
Narcisme in een relatie: ‘Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat hij hiertoe in staat was’
Oproep: Observatiehuis, Lijsterbesstraat 61, Den Haag (1966-1967)
Je nergens bij horen voelen en trauma
Beste muziek aller tijden (2)
Item over Misbruik op Kinderdorp Neerbosch van Popeye
Deel | .
 

 Zaak kindermisbruik Huizen: gelegenheid maakt de dief

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
TonnyKamper
avatar
Webmaster Co-Administrator


Vrouw
Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 702
Aantal berichten : 570
Punten : 6312

#1BerichtOnderwerp: Zaak kindermisbruik Huizen: gelegenheid maakt de dief   zo 21 jul 2013, 17:50Het was een kwestie van 'de gelegenheid maakt de dief' voor onderwijsassistent Stefan P. De kinderen voor wie hij moest zorgen, waren veelal meervoudig gehandicapt en het toezicht op het personeel was beperkt en gebrekkig. Dus kon P. zijn seksuele lusten botvieren op die kinderen, binnen de muren van de vestiging van onderwijsinstelling Visio in Huizen, waar hij sinds 2009 werkte.

P. (28) staat vanaf maandag terecht voor de rechtbank in Amsterdam, voor onder meer seksueel misbruik van 22 kinderen, van wie een aantal bij Visio. Hij heeft de feiten bekend. De politie arresteerde P. een jaar geleden op verdenking van verkrachting van een jongen.

In 2009 kwam P. Bij Visio in Huizen werken. Hij was destijds ook actief in de padvinderij. In 2010 was P. betrokken bij een incident op een scoutingzomerkamp: hij zou een padvinder onzedelijk hebben betast. Een aangifte van dit incident had verder geen gevolgen. De gebeurtenissen kwamen de directie pas maanden later ter ore. P. mocht blijven, maar werd wel extra in de gaten gehouden. Ook een klacht van een pupil over een knuffel van P., in mei 2012, leidde niet tot zijn ontslag.

Na zijn arrestatie, ongeveer een maand later, naar aanleiding van de verkrachtingsaangifte liep P. in de verhoorkamer leeg. De aanklacht omvat niet alleen een reeks gevallen van kindermisbruik, maar ook maken en bezit van kinderpornografie en 'grooming' (kinderlokken op internet).

Deskundigen hebben geadviseerd P. tbs met dwangverpleging op te leggen. P. wil graag behandeld worden. Als jonge tiener is hij stelselmatig verkracht door een oudere jongen, die hiervoor is veroordeeld. P. heeft naar eigen zeggen lang geworsteld met zijn homoseksualiteit. Pas na zijn arrestatie is hij uit de kast gekomen.

Velen onder het personeel bij Visio waren stomverbaasd over de aanhouding van P. Hij stond te boek als vriendelijk, oppervlakkig en niet al te slim. Volgens de directeur functioneerde P. maar matig bij de instelling.

Donderdag maken betrokken ouders gebruik van hun spreekrecht. Vrijdag formuleert officier van justitie Marije Römer haar strafeis.

BRON: AD


* Tonny Kamper *
Terug naar boven Go down
http://tube-it.actieforum.com/
 
Zaak kindermisbruik Huizen: gelegenheid maakt de dief
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: ARCHIEF - OPENBAAR :: Nieuws Extern-