Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexIndex  PortaalPortaal  EvenementenEvenementen  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  Inloggen  RegistrerenRegistreren  
| >> ZONDAG 28 Januari THEMA CHAT: "KUN JIJ UIT JE COMFORTZONE STAPPEN?" << |

| >> De Chat en uw instellingen zijn verplaatst naar uw "Mijn Pagina" in het menu hierboven!!! Lees ook onze Nieuwjaars Nieuwsbrief << |

Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Meest bekeken onderwerpen
beste muziek aller tijden
Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Trijntje !!
Oproep: Kinderdorp Neerbosch - Nijmegen 1945-1985
Algemene Voorwaarden
Psychische mishandeling en emotionele verwaarlozing van kinderen
Narcisme in een relatie: ‘Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat hij hiertoe in staat was’
Oproep: Observatiehuis, Lijsterbesstraat 61, Den Haag (1966-1967)
Je nergens bij horen voelen en trauma
Beste muziek aller tijden (2)
Item over Misbruik op Kinderdorp Neerbosch van Popeye
Deel | .
 

 Digitaal aanvragen bij het Schadefonds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Admin
avatar
Admin


Vrouw
Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 2016
Aantal berichten : 2193
Punten : 12761

#1BerichtOnderwerp: Digitaal aanvragen bij het Schadefonds   do 05 nov 2015, 13:55

Digitaal aanvragen bij het Schadefonds

Het Schadefonds Geweldsmisdrijven is bezig met de ontwikkeling van een digitaal klantportaal. In dit portaal kan een slachtoffer of nabestaande geheel digitaal zijn of haar aanvraag indienen, stukken aan de aanvraag toevoegen en na het versturen van de aanvraag zien in welke fase de aanvraag zich bevindt. Berichten van het Schadefonds, zoals een ontvangstbevestiging en verzoek om nadere informatie, ontvangt de aanvrager ook in dit portaal.  Het digitale portaal is een nieuwe manier om een aanvraag in te dienen, het indienen met een papieren formulier blijft gewoon mogelijk.

Testen op kleine schaal
De maanden oktober en november staan in het teken van het testen van het portaal en het digitale formulier. Behalve eigen medewerkers helpen ook medewerkers van Slachtofferhulp Nederland bij het testen. Op basis van de ervaringen van de testers worden het formulier en het portaal verder aangepast.

Vanaf februari gaat één regio van Slachtofferhulp Nederland het portaal actief gebruiken. In januari worden de medewerkers in die regio daarop voorbereid. Het is de bedoeling dat in deze regio Slachtofferhulp Nederland slachtoffers en nabestaanden expliciet op het portaal wijst en hen stimuleert hun aanvragen zoveel mogelijk digitaal in te dienen.

Het beperkte gebruik van het digitaal portaal in de beginfase heeft twee voordelen. Enerzijds kan het Schadefonds - indien nodig - nog puntjes op de i te zetten voordat het landelijk in gebruik wordt genomen. Anderzijds geeft het Slachtofferhulp Nederland de tijd om een goede manier van ondersteuning van slachtoffers en nabestaanden te ontwikkelen, die digitaal een aanvraag willen indienen .

Door deze testfase krijgt het Schadefonds een idee hoeveel slachtoffers en nabestaanden hun aanvraag digitaal willen indienen en hoeveel liever een papieren aanvraag willen invullen.

Na de pilot
Na de pilot brengt het Schadefonds het digitaal klantportaal onder de aandacht van het publiek en andere ketenpartners. Het portaal is dan beschikbaar voor meerderjarige slachtoffers en nabestaanden.

Later in het jaar wordt het portaal verder ontwikkeld, om ook mogelijkheden te creëren voor gemachtigden en vertegenwoordigers (bij minderjarigen). Daarnaast ontwikkelt het Schadefonds een mogelijkheid om medewerkers van Slachtofferhulp Nederland, die bij de aanvraag hebben geholpen, bekend te maken in het portaal. Op die manier kan het Schadefonds hen een (digitale) kopie van de beslissing sturen.

BRON: Schadefonds Gewelds Misdrijven
                       *** Tonny Kamper ***
Terug naar boven Go down
http://www.nederlandheelt.nl/
 
Digitaal aanvragen bij het Schadefonds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: ADMINISTRATIEF :: Mededelingen-