Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexIndex  PortaalPortaal  EvenementenEvenementen  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  Inloggen  RegistrerenRegistreren  
| >> ZONDAG 28 Januari THEMA CHAT: "KUN JIJ UIT JE COMFORTZONE STAPPEN?" << |

| >> De Chat en uw instellingen zijn verplaatst naar uw "Mijn Pagina" in het menu hierboven!!! Lees ook onze Nieuwjaars Nieuwsbrief << |

Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Meest bekeken onderwerpen
beste muziek aller tijden
Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Trijntje !!
Oproep: Kinderdorp Neerbosch - Nijmegen 1945-1985
Algemene Voorwaarden
Psychische mishandeling en emotionele verwaarlozing van kinderen
Narcisme in een relatie: ‘Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat hij hiertoe in staat was’
Oproep: Observatiehuis, Lijsterbesstraat 61, Den Haag (1966-1967)
Je nergens bij horen voelen en trauma
Beste muziek aller tijden (2)
Item over Misbruik op Kinderdorp Neerbosch van Popeye
ReagerenDeel | .
 

 #zeghet Brief aan een van mijn daders van seksueel misbruik. (hulpverlener)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Admin
avatar
Admin


Vrouw
Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 2011
Aantal berichten : 2180
Punten : 12719

#1BerichtOnderwerp: #zeghet Brief aan een van mijn daders van seksueel misbruik. (hulpverlener)   vr 13 nov 2015, 18:14

Hallo R,

Ik schrijf je deze brief om te zeggen wat jij mij hebt aangedaan.
Jij hebt mij seksueel misbruikt en het vertrouwen in mannen nog meer geschaad dan het al was. Jij hebt mijn vertrouwen in de hulpverlening geschaad. Jij liet me zwijgen. Ik ben gestopt met zwijgen.

Jij bent gewoon een zielig persoon. Ik deed aangifte tegen je, omdat jij een hulpverlener bent wat de kans op herhaling groter maakt. Jij hebt het ontkent en bent er mee weg gekomen wat mij heel erg pijn heeft gedaan en dat is iets waar ik heel boos om ben geweest.
Jij komt overal mee weg. Ik zeg je nog 1 ding, na vele jaren van therapie en van er over praten, vind ik je enkel nog een Laffe klootzak, die niet voor zijn daden instaat. Jij bent gewoon geen hulpverlener te noemen, Jij bent gewoon een laf persoon die niet te vertrouwen is.

Jij bent iemand waarvan ik dacht je te kunnen vertrouwen, maar je maakte misbruik van de positie die ik had, van het feit dat ik al een kwetsbaar meisje was door mijn verleden. Jij hebt mijn leven meer kapot gemaakt dan mij geholpen. Jij verdient het niet om een hulpverlener te zijn en hebt geluk gehad met dat de politie er geen stafzaak van wilde maken wegens gebrek aan bewijs. En ja dat doet pijn, jaren heb ik er last van gehad. Jaren heb ik last gehad van jouw daden, en nog steeds is het iets wat mij in de weg staat om hulpverleners te vertrouwen.

Nu heb ik alleen maar goede en Lieve hulpverleners om mij heen, die mij dit nooit zullen aandoen en echt hulpverlener waardig zijn. Jij bent een vieze klootzak, die eigenlijk achter de tralies hoort. Wat dacht je? ik word hulpverlener om meisjes te misbruiken? Jij hebt het allemaal zo slim aangepakt, jij bent gewoon een ziek persoon.

En dan jouw vrouw, hoe durf je het tegenover haar te ontkennen dat jij dit hebt gedaan? Jij hebt me beschadigt en pijn gedaan. Ik ben de afgelopen jaren door veel gevoelens gegaan om te begrijpen wat er nou eigenlijk precies aan de hand was. ik heb me schuldig gevoeld, terwijl die schuld en schaamte eigenlijk bij jou hoort. Ik geef je hierbij dan ook de schuld en schaamte gevoelens terug die mag je gratis van me hebben. Jij bent de plek waar die gevoelens horen.

Na de schuldgevoelens kwam de boosheid om de hoek kijken om wat jij mij hebt aangedaan.
Daarna kwam het onbegrip dat de politie jou niet heeft kunnen straffen.

Ik ben nu redelijk gelukkig en sterk, en ik ben in therapie om onder andere te leren omgaan met wat jij mij hebt aangedaan. En terwijl ik dit schrijf voel ik de kracht door mijn lijf heen stromen, en mijn boosheid en mijn boosheid mag er zijn. Jij hebt mij pijn gedaan , maar ik kom er sterker uit nu zo,n 8 jaar later. Ik ben klaar met jou, en jouw daden.


Ik wens je veel succes met de leugen en ontkenning waar je in leeft.
En voor jou ben ik niet meer bang!

Groetjes Lara.

BRON: onthecht.wordpress.com
                       *** Tonny Kamper ***
Terug naar boven Go down
http://www.nederlandheelt.nl/
 
#zeghet Brief aan een van mijn daders van seksueel misbruik. (hulpverlener)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: OPENBARE FORA :: Algemeen-
Reageren