Voor U ligt onze tweede nieuwsbrief...

LINKS:

Aanbevolen Literatuur
Hulp Instanties
Nieuws
Ontspanning
Registreer
Facebook
Twitter
Meer info over ons is te vinden op onze website:
Nederland Heelt

Contactgegevens:

E-mail:
nederlandheelt@gmail.com
Forum:
Nederland Heelt Forum
Nieuwsbrief 1 Januari 2018

Wij wensen al onze leden, relaties en alle mensen die ons platform een warm hart toedragen een mooi en veilig 2018 toe!


2017 was een druk jaar voor ons, wij hebben nu op het moment van schrijven 237 leden en we hebben tot nu toe meer dan 134.000 forumbezoekers mogen ontvangen! Er vindt steeds vaker een levendige discussie en uitwisseling van ervaringen plaats. Er zijn mooie functies bijgekomen, waaronder een categorie waarin men een persoonlijk dagboek kan aanmaken en 2x per week een Live chatavond..

Bent U lid en reeds lange tijd niet, of nog nooit, ingelogd, log dan eens in en laat U verrassen ! Door in te loggen houdt U uw account actief en ziet U tevens berichten en categoriën die voor niet-leden onzichtbaar zijn ! U kunt direct inloggen of een nieuw wachtwoord aanvragen via de links onderaan in het blauwe gedeelte.

Bekijk ook eens de pagina's onder Links in het linker menu, wellicht vindt U iets wat uw interesse heeft. Inmiddels zijn wij ook erg actief op Facebook en Twitter, ook daar kunt U ons volgen !
Wij zijn een platform voor lotgenoten door lotgenoten, die elkaar ondersteunen en U kunt gratis lid worden, zonder enige verplichting !

Met warme groet en bedankt voor het lezen !
Mw. Tonny Kamper
Beheerder | Ontwerper | Webmaster

Forum | Log in | Wachtwoord vergeten | Afmelden nieuwsbrief  

Nieuwsbrief Januari 2018