Voor U ligt onze vierde nieuwsbrief...

HANDIGE LINKS:

Aanbevolen Literatuur
Hulp Instanties
Nieuws
Registreer
Facebook
MeWe
Twitter
WordpressMeer info over ons is te vinden op onze website:
Nederland Heelt


Contactgegevens:

E-mail:
nederlandheelt@gmail.com
Website:
Nederland Heelt
Nieuwsbrief Januari 2020

Wij wensen al onze leden, relaties en alle mensen die ons platform een warm hart toedragen een mooi en veilig 2020 toe!


2019 was een druk jaar voor ons, mede door het onderzoek van de commissie De Winter waar velen van ons aan hebben deelgenomen! Wij hebben nu op het moment van schrijven reeds 378 leden, steeds meer lotgenoten weten de weg naar ons te vinden en we hebben tot nu toe al 297.024 bezoekers mogen ontvangen! Op het forum vinden levendige discussies en uitwisseling van ervaringen plaats, velen vinden bij ons een veilig plekje om zich te kunnen uiten. Er wordt vaak gebruik gemaakt van de dagboeken in de besloten categorie en we hebben wekelijks een Live chatavond, met regelmatig extra thema chats.. Het afgelopen jaar hebben we een gebruikersvriendelijker sociaal netwerk dan Facebook opgestart op MeWe en hebben we ook het veilige slotje in de browser toegevoegd aan onze website, dus een extra beveiligde verbinding!

Bent U lid en reeds lange tijd niet, of nog nooit ingelogd, log dan eens in en laat U verrassen ! Door in te loggen houdt U uw account actief en ziet U tevens berichten en categoriën die voor niet-leden onzichtbaar zijn ! U kunt direct inloggen of een nieuw wachtwoord aanvragen via de links onderaan in het blauwe gedeelte.

Bekijk ook eens de pagina's onder Links in het linker menu, wellicht vindt U iets wat uw interesse heeft. Inmiddels zijn wij ook erg actief op Facebook en Twitter, ook daar kunt U ons volgen !
Wij zijn een platform voor lotgenoten door lotgenoten, die elkaar ondersteunen en U kunt gratis lid worden, zonder enige verplichting !

Met warme groet en bedankt voor het lezen !
Namens het voltallige team van Nederland Heelt

Forum | Log in | Wachtwoord vergeten | Afmelden nieuwsbrief  

| © 2013-2020 Nederland Heelt | Alle Rechten Voorbehouden | Host: actieforum.com |