Navigatie


 Extra


 Ga terug naar het forum

Nederland Heelt   

Hoe een bericht en-of een foto te plaatsen ?

Admin | Gepubliceerd op de za 03 feb 2018, 17:40 | 1154 Bekeken

Hoe Plaats ik een bericht?

Klik boven het gekozen forum op de knop Nieuw Topic om een Nieuw bericht te plaatsen, dan opent de uitgebreide tekstverwerker zich.
Klik links boven een bericht op de knop Reageer om op een al reeds geplaatst bericht te reageren, dan opent de uitgebreide tekstverwerker zich, of typ uw antwoord  direct onder het bericht in de kleine tekstverwerker.
Heeft U HTML code in uw profiel instellingen geactiveerd dan kunt U HTML code direct in het tekstgedeelte van de tekstverwerker typen of plakken. Dit geldt alleen voor ingelogde leden.  Zo kunt U bijvoorbeeld de insluitcode die Youtube geeft onder de videos kopiëren en hier direct inplakken !

Hoe plaats ik er een foto bij?

In dit bericht wordt ook uitgelegd hoe je een foto kunt uploaden op serving.com.  Bij het registreren op dit forum werd er automatisch een gratis account voor U aangemaakt bij onze fotohost.
Het vergt een paar stappen maar is wel makkelijk in gebruik als je het eenmaal doorhebt.

Klik allereerst op de volgende icoon in de tekst-editor:
Klik dan op "Browse"

Hierna kun je een foto op je computer selecteren die je wilt uploaden

Als je eenmaal je foto hebt geselecteerd klik je op de "Host It" knop

Als je foto is ge-upload krijg je 3 links te zien in het popup venster!
Kies altijd de directe link, dat is meestal de kortste URL, in de Nederlandse versie is dat meestal de bovenste URL, klik erop om de url te selecteren en rechtsklik er daarna op en kies kopiëren

Klik dan naast het popup venster in je tekst-editor waarmee je het popup venster sluit en klik op de 2e icoon in dat blokje, plak daarin de url die je zojuist gekopieerd hebt.

Klik dan op de Insert knop en je foto wordt toegevoegd aan het bericht

Type eventueel nog een bericht erbij en klik op Voorbeeld als je het eerst wilt bekijken en op Verzenden als je het bericht daadwerkelijk wilt plaatsen.
Heeft U nog vragen ? Wij horen ze graag van U ! 

Keer terug naar het Forum

Over de auteur