Navigatie


 Extra


 Ga terug naar het forum

Nederland Heelt   

Prettige feestdagen en een mooi 2019

Admin | Gepubliceerd op de zo 23 dec 2018, 15:26 | 1672 Bekeken

Wij wensen alle leden, relaties en  iedereen die ons platform een warm hart toedraagt fijne feestdagen en een veilig 2019 toe!


2018 was een heel druk jaar voor ons, wij hebben nu op het moment van schrijven al 318 leden en we hebben tot nu toe bijna 190.000 bezoekers mogen ontvangen! Op het forum vinden levendige discussies en uitwisseling van ervaringen plaats. Er wordt vaak gebruik gemaakt van de dagboeken in de besloten categorie en we hebben wekelijks een Live chatavond, met regelmatig extra thema chats..

Bent U lid en reeds lange tijd niet, of nog nooit ingelogd, log dan eens in en laat U verrassen ! Door in te loggen houdt U uw account actief en ziet U tevens berichten en categorieën die voor niet-leden onzichtbaar zijn ! U kunt direct inloggen of een nieuw wachtwoord aanvragen via de links onderaan in het blauwe gedeelte.

Bekijk ook eens de extra pagina's, wellicht vindt U iets wat uw interesse heeft. Inmiddels zijn wij ook erg actief op Facebook en Twitter, ook daar kunt U ons volgen !

Nederland Heelt is een platform voor lotgenoten door lotgenoten, die elkaar ondersteunen en het lidmaatschap is gratis, zonder enige verplichting !

Met warme groet en bedankt voor het lezen,

Team van Nederland Heelt

Over de auteur