Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!

ONTSPANNING

ZINGEN ALS ONTSPANNING IS HEEL GEZOND

Zelf zingen staat bekend om zijn ontspannend effect op de menselijke geest waardoor ook het lichaam gaat ontspannen. Bent u flink gestrest en heeft u moeite om uzelf te ontspannen dan is dit een aanrader !

WAAROM ZINGEN GOED VOOR JE GEZONDHEID IS

Citaat: "Je favoriete kerstliedjes zingen maken je niet alleen vrolijk, dit heeft ook tal van andere positieve bijwerkingen. Het zingen van liedjes zorgt voor de productie van feelgood hormonen, het is vergelijkbaar met het effect van seks of chocolade.

LANGER LEVEN

Regelmatig je stembanden smeren kan je leven verlengen, dat blijkt uit onderzoek. Expert Helen Astrid: "Zingen is een geweldige manier om je longen en hart te trainen. Je lichaam gaat dan ook endorfines produceren, deze zorgen voor een goed gevoel. Daarnaast verbetert het de longcapaciteit, houding en verhoogt het de alertheid door een betere toevoer van zuurstof. Als je juist zingt, zorgt het voor stevigere spieren van je buik en rug."

BETER SPORTEN

Amerikaanse wetenschappers beweren dat zingen je uithoudingsvermogen een boost geeft, daarnaast leidt het af van spierpijn. Onderzoeker Robert Herdegen keek naar het effect op 12 mannen die gedurende tien minuten fietsten terwijl ze naar muziek luisterden. Hij vergeleek dit met de resultaten van dezelfde mannen terwijl ze zonder muziek sportten. In het eerste geval raakten ze 11 procent verder dan op de muziekloze dag.

MINDER PIJN

In een koor zingen kan de symptomen van het geïrriteerd darmsyndroom verzachten. Patiënten die een keer per week zongen, hadden minder pijn dan anderen. Volgens de onderzoekers verhoogt dit de productie van het hormoon oxytocine, wat een pijnstillend effect kan hebben. Een goede ademhaling is belangrijk om goed te herstellen van een operatie. Meezingen met de radio kan goed zijn voor je hersenen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat fans van luide muziek de sacculus, een deel aan de binnenoor, stimuleren. Dit reageert namelijk op de beat van de muziek. Dit geeft het brein plezier en bezorgt een goed gevoel, zowel tijdens de muziek als achteraf.

BEVALLING

Muziek werkt verzachtend tijdens de bevalling. Uit onderzoek blijkt dat het pijn verlicht en de spieren helpt ontspannen, waardoor de geboorte vlotter verloopt. Dames die naar hun favoriete muziek luisterden, hadden minder pijn en stress." Einde citaat.

ZELF ZINGEN

Hieronder vindt u een afspeellijst met Nederlandstalige liedjes in het karaoke formaat, dit wil zeggen dat U alleen de muziek hoort en dat uzelf de zangpartij moet invullen door de tekst die in beeld komt te zingen, of ga lekker met vrienden en/of familie een karaoke party houden.Om deze afspeellijsten te kunnen zien moet U wel ingelogd zijn !

SPEELT U LIEVER EEN SPEL ?

Speel dan gratis een online spelletje om te ontspannen. U vindt de spelletjes helemaal onderaan de pagina, er is keus genoeg, allemaal eveneens in popup formaat !

FOTO BEWERKERS

BENT U EEN CREATIEF TYPE ?
BEWERK UW FOTO'S ONLINE


Wees creatief met uw foto's door ze te bewerken met één van deze gratis online fotobewerkers. Wilt U elke dag iemand anders zijn, uw foto's optimaliseren, een mooie lijst om uw foto's of een facebook cover maken ? Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende foto-editor te openen in een popup venster !


BE FUNKY
FACE in HOLE
FOTOFLEXER
FOTOR FRAMES
GIF MAKER/EDITOR
IMIKIMI.COM
LUNAPIC
PHOTOFUNIA EFFECTEN
PHO.TO EDITOR
PICJOKE.NET
PIXLR FOTOBEWERKER
PIZAP
SUMOPAINT PHOTOSHOP

FB COVERMAKERS

BENT U LID VAN FACEBOOK ?
MAAK EEN MOOIE COVER.


Witl U ook wel eens een mooie cover en/of profielfoto op uw Facebook ? Dat kan, U kunt ze zelf maken of kiezen bij één van deze gratis online Covermakers. Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende Covermaker te openen in een popup venster !


MY COVERPOINT
PIMP MY PROFILE
TIMELINECOVERS.PRO
QUOTES MAKER

KAARTJE STUREN

WILT U IEMAND VERRASSEN ?
STUUR DAN EENS EEN KAARTJE.


Verras vrienden en/of familie met een gratis digitaal kaartje, de Ecard is een door U gemaakte geanimeerde groet die via email verstuurd kan worden. Of stuurt U liever Pretboeket ? Of een echte kaart via Greets of Hallmark ? Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende kaart-verzender te openen in een popup venster !


123 GREETINGS
BLUEMOUNTAIN
BOOMERANG
HALLMARK ECARDS
GREETZ KAARTEN
HALLMARK KAARTEN
KAARTENHUIS POSTCARDS


ONLINE SPELLETJES:
Klik op het plaatje van een spel van uw keuze om het te openen in een popup venster en speel naar hartelust !


Arabian Jewels
Wilt u weten hoe het voelt om juwelen te switchen in de Oriënt ? Speel dan onmiddelijk dit spel!

Darts 501

Werp naar hartelust!

Treasures of Montezuma 3
Onvermoede rijkdom wacht U! Ga diep in de jungle aan de slag met uw matching vaardigheden om de 5 schatkamers en 20 schatkisten te ontsluiten!

Bejeweled 3
De grootste Bejeweled ooit! Ontdek nieuwe manieren om 's werelds nr.1 puzzle game te spelen !

Jewel Quest 2
Jewel Quest is terug! Match 3 gelijke tekens om de onderliggende tegels in goud te veranderen !

Tower Up
Bouw uw kijzerrijk in deze 'stapelgekke' strategie puzzel! U bent de kraanmachinist op een bouwsite en het is uw taak om de blokken in nette rijen zonder gaten te plaatsen.

Bingo Battle

Kijk of u de computer kunt verslaan!

Mahjong Deluxe
Speel online Mahjong en test je vaardigheden op dit 136 tegels game board. Je hebt geduld, goede ogen en een beetje geluk nodig..

Three Car Monte Carlo
Gebruik uw rijkunst en match 3 vaardigheid om de beroemdste race in de wereld te winnen!

Bubble Shooter

Kunt u alle ballen van het veld schieten?

Golden Trails-Western Rush
Voel de verbazingwekkende atmosfeer van het Wilde Westen in deze verborgen objecten shootout.

Nederland Heelt - Ontspanning SmallVideo Poker

Bent u een goede gokker ?

Call of the Ages
Gebruik uw muis om 3 gelijke tekens te matchen en verwijder ze van het bord !

Power Golf

Geef het jouw beste shot!

Wonder Putt

Put die bal zo goed als je kunt!

Angry Birds Slot Machine

Kijk of u geluk heeft!

Single Player Pool Game

Raak die ballen!

Woodville Chronicles
Match 3 of meer juwelen om ze te laten verdwijnen. Er zijn verschillende game modes om verveling tegen te gaan.

Cradle of Egypt
Verken de landen van de Farao's en maak de mooiste constructies uit de gehele geschiedenis van menselijke beschaving!

The Call of Atlantis
Breng het legendarische continent Atlantis terug naar de oppervlakte!

4 Elements 2
Beheers uw match 3 magie en oefen uw puzzel krachten om de feeën te bevrijden in dit opwindende spel!

Magic Match
Verken 6 mystieke omgevingen in de Landen van de Arcane met helper imp aan je zijde. Verdien magische bonussen terwijl je reist door 126 verhaal levels in dit mooie puzzle matching spel!

4 Elements Het oude koninkrijk is in gevaar! De magie van de 4 elementen die het eeuwenlang in stand hielden is gebroken. Ontsluit de 4 eeuwenoude boeken der magie en verzamel 16 mysterieuze kaarten die je zullen helpen het koninkrijk terug tot leven te brengen.

Zodiac Tower Je bent een astroloog op een lange reis naar de rand van de wereld, een plek waar Zodiac Tower zijn geheime kennis en wijsheid bewaart. Het gerucht gaat dat delen van een mysterieus mechanisme verborgen zijn ergens in de toren, die je in staat zal stellen de maan en verre sterren te bereiken.

Holly: A Christmas Tale Speel dit verborgen objecten spel. Terwijl jij Santa helpt om de items te vinden die hij nodig heeft om zijn ronde te kunnen doen op Kerstavond, wordt je gevraagd een aantal taken uit te voeren.

Arabian Nights 2 Ontdek de mysteries van Arabië legende voor legende in dit match 3 spel. Verzamel speciale objecten door ze door de bodem van het bord te laten vallen.

Kaart Spellen

Speel online de alom bekende kaartspellen.

Het is nu vr 19 jul 2024, 23:56