Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Regelgeving !

  Admin
  Admin

  Regelgeving ! Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4327
  Punten : 21858

  Regelgeving ! Empty Regelgeving !

  Bericht van Admin za 20 jul 2013, 01:06

  Algemene regels voor deelname in de website. Aparte sectie's en forum's kunnen eigen regels bevatten, die in de betreffende sectie's en forum's beschreven worden. Iedereen heeft zich te houden aan de gestelde regels.

  De regels zijn opgesteld om een comfortabele en constructieve communicatie atmosfeer te creëren. Als deze regels u niet passen, dan verzoeken wij u niet aan het forum deel te nemen.

  I. Registratie van leden.

  Door te registreren in het forum accepteert u de huidige regels.
  Om te registreren in het forum moet een gebruiker een geldig en actief e-mail adres verstrekken. Wij garanderen de privacy van de verstrekte informatie.
  Keus van een gebruikersnaam (username/nickname) is uw exclusief recht. De administratie behoud zich het recht om maatregelen te nemen om nickname gebruik uit te schakelen indien nodig, indien het gebruik de algemeen geaccepteerde moraal en ethische standaarden overtreedt en indien het als beledigend en kwetsend voor andere forum gebruikers kan worden ervaren. Registratie van nicknames, gelijkend op reeds bestaande namen zodat andere forumgebruikers misleid kunnen worden is streng verboden.
  Herhaaldelijke registratie van één gebruiker, ongeacht zijn/haar doel, is streng verboden. Deze overtreding wordt als zéér ernstig beschouwd en kan leiden tot blokkeren van alle accounts.
  Indien u een zeer lange tijd niet actief bent in het forum, kan dat leiden tot verwijdering van uw account.

  II. Regelement van gedrag in het forum.

  Communicatie in het forum is gebaseerd op de principes van algemeen geaccepteerde moraal en etiquette.
  Vloeken en beledigende woorden gebruiken is streng verboden, ongeacht in welke vorm of aan wie geadresseerd. Dit geldt ook voor het plaatsvervangende gebruik van letters door andere karakters van het toetsenbord.
  Commerciële advertenties inclusief het adverteren voor internet projecten (uitgezonderd welke door de administratie zijn goedgekeurd), is streng verboden.
  Uw handtekening in het forum mag niet langer zijn dan twee regels. Deze moet aan dezelfde regels voldoen als geldende voor de forum communicatie.

  III. Berichten posten.

  Het bericht onderwerp moet informatief zijn en weergeven waar de post over gaat.
  Voordat u een nieuw topic aanmaakt, vergewist u zichzelf ervan dat u het plaatst in het daarvoor bestemde forum en dat eventuele vragen al niet reeds eerder gesteld en besproken zijn.
  Het creëren van identieke posten in verschillende secties en/of forums is verboden, tenzij er expliciet naar gevraagd wordt door de administratie.
  Probeer zo duidelijk mogelijk uw onderwerp te beschrijven met zo min mogelijk fouten, zodat u een goede indruk achter laat en anderen u kunnen begrijpen.

  IV. Relatie tussen leden (gebruikers) en de administratie.

  De administratie handelt volgens gezond verstand en de interne regels van het forum management.
  De administratie behoudt zich het recht voor om de regels te veranderen zonder de leden daarvan in kennis te stellen. Alle forum veranderingen en updates worden uitgevoerd met oog voor de leden, hun meningen en interesses.


   Het is nu za 13 jul 2024, 18:20