Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Durf te zien - campagne video CSG

Admin
Admin

Durf te zien - campagne video CSG Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4327
Punten : 21864

Durf te zien - campagne video CSG Empty Durf te zien - campagne video CSG

Bericht van Admin wo 13 dec 2023, 10:51Wist je dat er in iedere basisschool klas gemiddeld twee kinderen zitten die slachtoffer zijn van seksueel misbruik? Een zwaar en altijd aanwezig geheim dat zij vaak jarenlang met zich meedragen - als monstertjes. Als maatschappij hebben we de verantwoordelijkheid om kinderen die misbruikt worden te beschermen. En daarom vragen wij je: durf te zien! Deze video is een initiatief van Centrum Seksueel Geweld, Stichting Wij zijn M, en de schrijvers van kinderboek Sam en het niet leuke geheim. Voor meer informatie over deze campagne ga je naar: www.centrumseksueelgeweld.nl/durf-te-zien 


Heb jij het vermoeden dat een kind in jouw omgeving slachtoffer is van seksueel misbruik? Neem dan voor informatie en advies contact op met het Centrum Seksueel Geweld. Dit kan door te bellen naar 0800-0188 of te chatten via www.chatmetcsg.nl.

TonnyKamper heeft dit gelezen

  • Reageren

Het is nu za 20 jul 2024, 00:08