Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

DE CHAT AVONDEN ZIJN VAN 19:30 UUR TOT 21:00 UUR !!!

ONTSPANNING

ZINGEN ALS ONTSPANNING IS HEEL GEZOND

Zelf zingen staat bekend om zijn ontspannend effect op de menselijke geest waardoor ook het lichaam gaat ontspannen. Bent u flink gestrest en heeft u moeite om uzelf te ontspannen dan is dit een aanrader !

WAAROM ZINGEN GOED VOOR JE GEZONDHEID IS

Citaat: "Je favoriete kerstliedjes zingen maken je niet alleen vrolijk, dit heeft ook tal van andere positieve bijwerkingen. Het zingen van liedjes zorgt voor de productie van feelgood hormonen, het is vergelijkbaar met het effect van seks of chocolade.

LANGER LEVEN

Regelmatig je stembanden smeren kan je leven verlengen, dat blijkt uit onderzoek. Expert Helen Astrid: "Zingen is een geweldige manier om je longen en hart te trainen. Je lichaam gaat dan ook endorfines produceren, deze zorgen voor een goed gevoel. Daarnaast verbetert het de longcapaciteit, houding en verhoogt het de alertheid door een betere toevoer van zuurstof. Als je juist zingt, zorgt het voor stevigere spieren van je buik en rug."

BETER SPORTEN

Amerikaanse wetenschappers beweren dat zingen je uithoudingsvermogen een boost geeft, daarnaast leidt het af van spierpijn. Onderzoeker Robert Herdegen keek naar het effect op 12 mannen die gedurende tien minuten fietsten terwijl ze naar muziek luisterden. Hij vergeleek dit met de resultaten van dezelfde mannen terwijl ze zonder muziek sportten. In het eerste geval raakten ze 11 procent verder dan op de muziekloze dag.

MINDER PIJN

In een koor zingen kan de symptomen van het geïrriteerd darmsyndroom verzachten. Patiënten die een keer per week zongen, hadden minder pijn dan anderen. Volgens de onderzoekers verhoogt dit de productie van het hormoon oxytocine, wat een pijnstillend effect kan hebben. Een goede ademhaling is belangrijk om goed te herstellen van een operatie. Meezingen met de radio kan goed zijn voor je hersenen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat fans van luide muziek de sacculus, een deel aan de binnenoor, stimuleren. Dit reageert namelijk op de beat van de muziek. Dit geeft het brein plezier en bezorgt een goed gevoel, zowel tijdens de muziek als achteraf.

BEVALLING

Muziek werkt verzachtend tijdens de bevalling. Uit onderzoek blijkt dat het pijn verlicht en de spieren helpt ontspannen, waardoor de geboorte vlotter verloopt. Dames die naar hun favoriete muziek luisterden, hadden minder pijn en stress." Einde citaat.

ZELF ZINGEN

Hieronder vindt u een afspeellijst met Nederlandstalige liedjes in het karaoke formaat, dit wil zeggen dat U alleen de muziek hoort en dat uzelf de zangpartij moet invullen door de tekst die in beeld komt te zingen, of ga lekker met vrienden en/of familie een karaoke party houden.Om deze afspeellijsten te kunnen zien moet U wel ingelogd zijn !

SPEELT U LIEVER EEN SPEL ?

Speel dan gratis een online spelletje om te ontspannen. U vindt de spelletjes helemaal onderaan de pagina, er is keus genoeg, allemaal eveneens in popup formaat !

FOTO BEWERKERS

BENT U EEN CREATIEF TYPE ?
BEWERK UW FOTO'S ONLINE


Wees creatief met uw foto's door ze te bewerken met één van deze gratis online fotobewerkers. Wilt U elke dag iemand anders zijn, uw foto's optimaliseren, een mooie lijst om uw foto's of een facebook cover maken ? Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende foto-editor te openen in een popup venster !


BE FUNKY
FACE in HOLE
FOTOFLEXER
FOTOR FRAMES
FUN PHOTOBOX
FUNNY PHOTO
GIF MAKER/EDITOR
IMIKIMI.COM
LOONAPIX LIJSTEN
LUNAPIC
MYCUTEPICS (glitter)
PHOTOFUNIA EFFECTEN
PHOTOFUNMAKER
PHO.TO EDITOR
PICJOKE.NET
PIXLR FOTOBEWERKER
PIZAP
SUMOPAINT PHOTOSHOP
VIPTALISMAN

FB COVERMAKERS

BENT U LID VAN FACEBOOK ?
MAAK EEN MOOIE COVER.


Witl U ook wel eens een mooie cover en/of profielfoto op uw Facebook ? Dat kan, U kunt ze zelf maken of kiezen bij één van deze gratis online Covermakers. Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende Covermaker te openen in een popup venster !


COOL FB COVERS
COVER TIMELINE
FB COVER MAKER
FUNPHOTOBOX
MY COVERPOINT
MY FB COVERS
PIMP MY PROFILE
TIMELINE COVER
TIMELINECOVERS.PRO
QUOTES MAKER

KAARTJE STUREN

WILT U IEMAND VERRASSEN ?
STUUR DAN EENS EEN KAARTJE.


Verras vrienden en/of familie met een gratis digitaal kaartje, de Ecard is een door U gemaakte geanimeerde groet die via email verstuurd kan worden. Of stuurt U liever Pretboeket ? Of een echte kaart via Greets of Hallmark ? Alles is mogelijk. Klik op een titelknop van uw keuze om de desbetreffende kaart-verzender te openen in een popup venster !


123 GREETINGS
BLUEMOUNTAIN
BOOMERANG
GRATIS ECARDS
HALLMARK ECARDS
MET LIEFS.NL
RIVERSONGS (grappig)
PRETBOEKET
GREETZ POSTCARDS
HALLMARK POSTCARDS
KAARTENHUIS POSTCARDS
Het is nu do 19 sep 2019, 17:49