Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Registratievoorwaarden

Om verder te kunnen gaan moet je akkoord gaan met het volgende:

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.


Wilt U Gratis lid worden van ons forum ? U kunt indien gewenst anoniem voor anderen blijven door middel van een zelfgekozen gebruikersnaam! Uw ervaringen over misbruik en mishandeling gedeeld in onze gesloten fora vallen niet onder bovenstaande voorwaarden voor het plaatsen van berichten, U mag zich daar vrijelijk uiten op elke gewenste manier ! Gebruik bij het registratieproces een geldig e-mail adres, dit is nodig voor het geval U uw inlog gegevens kwijt raakt of uw wachtwoord bent vergeten, dan worden deze op uw verzoek opnieuw naar het door U opgegeven emailadres verstuurd.

Let Op Registratie is geheel GRATIS. Voordat U klikt, lees eerst aandachtig de stappen en vragen door !

Klik "HIER" om akkoord te gaan met de voorwaarden en vul in ieder geval de verplichte gegevens in om uw account aan te maken. (Mogelijk moet U de door U gekozen gebruikersnaam iets aanpassen door er letters of cijfers aan toe te voegen, dit omdat het systeem gebruikersnamen die te kort of al in gebruik zijn niet accepteert).

Daarna moet Uw account nog door ons geactiveerd worden !! Als U de verplichte onderdelen naar behoren heeft ingevuld zullen wij uw account activeren en U daarvan in kennis stellen per email. Pas na ontvangst van deze email heeft U toegangsrechten en kunt U inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Proberen in te loggen voordat uw account door ons is geactiveerd heeft geen enkele zin omdat dan U dan nog geen toegangsrechten heeft !

Kennisgeving: Omdat Google sinds kort de nieuwe https veiligheids certificaten probeert op te dringen zal er in de browser een veiligheids waarschuwing gegeven worden door hen, dit betekent echter niet dat ons forum onveilig is hoor, onze forumhost draagt zelf zorg voor beveiliging en verzekerd ons dat U veilig kunt registreren en inloggen, deze browser-waarschuwing duidt er alleen maar op dat het forum niet voorzien is van een https verbinding! Wij heten u alvast van harte welkom op ons forum!

Onderstaand een voorbeeld van de verplichte vragen die gesteld worden, de rest is optioneel.
(Uw emailadres, gekozen categorieën en reden voor deelname, zijn niet zichtbaar voor anderen op de website ! Deze zijn alleen bestemd voor de administratie)


Gebruikersnaam:
(Mag indien gewenst een verzonnen naam zijn)

Email adres:
(Gebruik een geldig en bestaand emailadres, anders kunnen wij uw account niet activeren)

Geboortedatum:
(Dag, maand en jaar invullen a.u.b. bijv: 18/01/1975)

Categorie:
Lotgenoot
Klokkenluider
Partner/Familielid
Ondersteuner
Hulpverlener

(Vink minimaal één keus aan, deze bepalen in welke gebruikersgroep(en) wij U moeten indelen.
Ondersteuner is iemand die ons platform een warm hart toedraagt maar géén toegang heeft tot besloten fora.
Hulpverlener kan ook een instantie zijn waar U werkzaam voor bent, of U heeft een eigen hulpverleningspraktijk.)

Reden voor deelname:
Beschrijf voor elke categorie die U kiest uw ervaring daarmee in 't kort (u hoeft niet in detail te treden).
Valt U onder een andere categorie? Kies dan voor Ondersteuner en beschrijf de reden waarom U lid wilt worden.

Ik ga akkoord met de voorwaarden Ik ga niet akkoord met de voorwaarden
Het is nu zo 20 mei 2018, 20:01