Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

sep

22

vr

CELEVT Masterclass voor mensen met jeugdtrauma's Verleden

Verzonden online op za 12 aug 2017, 12:13 door Tine

 Datum / Tijd

vr 22 sep 2017, 13:00 - vr 22 sep 2017, 17:00

 Locatie

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen, Nederland
 

  •  Rooster: 
  • Datum / Tijd: vr 22 sep 2017, 13:00
  • Eind datum / tijd: vr 22 sep 2017, 17:00
  • icon price Prijs per persoon: Opgeladen
  • icon country Categorie: Andere

 Evenement details: 

http://celevt.nl/agenda/

Masterclass Landelijk HART College

Het bevorderen van samenwerking tussen dissociatieve delen van de persoonlijkheid: Dissociatie: Omgaan met delen van de persoonlijkheid in de behandelfase stabilisatie en symptoom reductie en behandelfase traumaverwerking. En: Geleide synthese en traumatische herinneringen: het praktisch werken met verbeeldingskracht in de fase van traumaverwerking.
Dr. Suzette Boon
Prof. Dr. Onno van der Hart
Voor mensen met jeugdtrauma’s en hun naasten.

Vrijdagmiddag 22 september 2017. Van 13.00 – 17.00 uur. Locatie Gebouw NEST, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

THEMA

Omgaan met delen van de persoonlijkheid in behandelfase 1 en 2. Om beter met de problemen en uitdagingen in de externe en innerlijke werkelijkheid om te gaan, hebben mensen met complexe trauma-gerelateerde dissociatie het nodig dat de delen van hun persoonlijkheid elkaars bestaan leren kennen en accepteren en met elkaar leren samenwerken (in behandelfase 1). Dit komt zeker het omgaan met potentieel bedreigende ervaringen ten goede. Het een constructief beroep kunnen doen op het, in de regel sterk ontwikkeld voorstellingsvermogen kan hierbij een essentiële rol spelen. Hiertoe bestaat een ruim geheel aan mogelijkheden, die ook essentieel zijn in behandelfase 2. Suzette Boon en Onno van der Hart nemen u mee, met theorie en sprekende voorbeelden. Er is tijd om met de sprekers van gedachten te wisselen en om mensen met vergelijkbare ervaringen te ontmoeten. Wij zien je graag in deze Masterclass met vooraanstaande sprekers binnen het vakgebied!

Kosten en inschrijven

Schrijf u via het formulier in.

Annuleren alleen schriftelijk voor 8 september 2017 via info@celevt.nl, hieraan zijn 15 euro administratiekosten verbonden.

Kosten per inkomensgroep **:
Tot 34.000 euro; 49,50
Van 34.000 – 78.000 euro; 59,50
Boven 78.000 euro; 89,50

** Kortingsregeling voor Minima
Bij voldoende inschrijvingen kunt u als u een minimum inkomen hebt (bijstand) en in aanmerking komen voor de kortingsregeling ad 32,50 euro kunt u schriftelijk contact opnemen met Martijne Rensen m.rensen@celevt.nl.

Als anderen als sponsor willen optreden en een sponsorbedrag overmaken is ook sponsoring mogelijk. U kunt schriftelijk contact opnemen met Martijne Rensen. Mail m.rensen@celevt.nl
U wordt op een wachtlijst geplaatst. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de bijeenkomsten van het Landelijk HART College. Ook de WMO en PGB zijn mogelijkheden voor vergoeding. Neem contact met uw zorgverzekeraar of WMO / PGB organisatie.

Informatie:
CELEVT, Martijne Rensen
Mail m.rensen@celevt.nl
Telefoon 020 364 26 39

De organisator

  • De organisator Tine
  • AndersAnders
  • 1 Aangemaakte evenementen

Het is nu do 23 mei 2024, 04:57