Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Geen cel meer voor ontuchtige schooldirecteur Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Geen cel meer voor ontuchtige schooldirecteur

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20789

Geen cel meer voor ontuchtige schooldirecteur Empty Geen cel meer voor ontuchtige schooldirecteur

Bericht van Admin do 14 nov 2013, 15:02

14-11-13 - 14:24  bron: ANP Artikelbron: AD

Schooldirecteur Ryan van de V. van het Agnus Dei in Valkenswaard hoeft niet terug de cel in vanwege ontucht met een autistische leerling. De rechtbank in Den Bosch legde hem donderdag 1 jaar cel op, waarvan de helft voorwaardelijk. Daarnaast mag hij gedurende zijn proeftijd van 5 jaar geen leraar zijn en krijgt hij 120 uur werkstraf.

Voor het bezit van dik 6000 plaatjes en 23 uur video met kinderporno werd hij niet veroordeeld. De rechtbank vond de dagvaarding niet specifiek genoeg en verklaarde die nietig. Van de V. bekende, maar zei dat hij zich er niet van bewust was dat het ontucht was.

De rechtbank legde een lange proeftijd op, omdat ze bang is voor herhaling. Van de V. moet zich in die 5 jaar ook laten behandelen.

De man werd in oktober 2012 betrapt. De politie had in de herfstvakantie camera's opgehangen, nadat een bezorgde docent een melding had gedaan bij de politie. De maandag na de vakantie was het meteen raak en werd ontucht vastgelegd. Dat vond plaats in een afgelegen lokaal achter een scherm. De school werd gesloten.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil nog niet reageren op de gemaakte fout in de dagvaarding. Een woordvoerster zei donderdag dat ze eerst het vonnis wil bestuderen. Binnen twee weken bepaalt het OM of ze in hoger beroep gaat.Geen cel meer voor ontuchtige schooldirecteur Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu za 02 jul 2022, 14:12