Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  OM eist gevangenisstraf voor ontucht

  Admin
  Admin

  OM eist gevangenisstraf voor ontucht Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21833

  OM eist gevangenisstraf voor ontucht Empty OM eist gevangenisstraf voor ontucht

  Bericht van Admin vr 15 nov 2013, 21:33

  15-11-13 - 19:28  bron: ANP Artikelbron: AD
  Een 55-jarige hulpverlener uit Elburg, die mogelijk 'vergaande' ontucht heeft gepleegd met zeker drie vrouwen die aan zijn zorgen waren toevertrouwd, moet 4 jaar de cel in, als het aan het Openbaar Ministerie ligt.

  Het zou gaan om ontucht in de periode 2002 tot en met 2007. Hij was eigenaar van een stichting die hulp bood aan jongeren en jongvolwassenen met problemen. De officier eiste vrijdag 4 jaar cel waarvan 1 jaar voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar.

  Het OM rekent de man zwaar aan dat hij gebruik heeft gemaakt van het feit dat de vrouwen afhankelijk van hem waren. Eén van de vrouwen was destijds minderjarig.

  De man wordt ook verdacht van zware mishandeling, maar dat gebeurde vorig jaar en niet als hulpverlener. De rechtbank doet over 2 weken uitspraak.


   Het is nu wo 19 jun 2024, 13:22