Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Lindenhout Presenteert uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek 21-11-2013 Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Lindenhout Presenteert uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek 21-11-2013

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20791

Lindenhout Presenteert uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek 21-11-2013 Empty Lindenhout Presenteert uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek 21-11-2013

Bericht van Admin ma 18 nov 2013, 22:17

Lindenhout zal donderdag 21 november 2013 tussen 09:00 - 10:00 uur 's morgens de gerapporteerde uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek presenteren aan de lotgenoten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Aansluitend op deze bijeenkomst zal het rapport - op een andere locatie - aan de pers worden gepresenteerd. Het rapport is vanaf 11:30 uur openbaar en is dan op de website van Lindenhout te downloaden.

Kanttekening van Nederland Heelt:

Nederland Heelt vindt het gekozen tijdstip onacceptabel gezien het feit dat de deelnemende lotgenoten door het land verspreid wonen, van het uiterste noorden tot het uiterste zuiden, waardoor de lotgenoten onmenselijk vroeg op pad zullen moeten gaan gezien het feit dat zij midden in het spitsuur zullen reizen. Nederland Heelt vraagt zich af of dit tijdstip met opzet zo gekozen is of dat Lindenhout vergeten is hierbij rekening te houden met de lotgenoten ?Lindenhout Presenteert uitkomst van het Verwey-Jonker onderzoek 21-11-2013 Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 04 jul 2022, 08:05