Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld

  Admin
  Admin

  2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21806

  2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld Empty 2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld

  Bericht van Admin wo 11 dec 2013, 00:55

  10-12-13 - 17:29  bron: ANP
  2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld Media_xll_1991195
  archieffoto© anp.


  De 36-jarige man die 2 weken geleden ten overstaan van de rechtbank in Arnhem bekende dat hij pedoseksuele fantasieën verwezenlijkte met zes buurmeisjes in Barneveld, is dinsdag tot 2 jaar cel en tbs met dwangverpleging veroordeeld.


  De man, Johannes van E., speelde met de kinderen met waterballonnen, waarna hij bij het afdrogen van de kinderen zijn kans greep, zo gaf hij toe. Ook biechtte hij ontucht op met meer kinderen tijdens vakanties, maar die niet zijn achterhaald.

  Van E. is eerder veroordeeld wegens misbruik van een buurmeisje. 'Maar hij wordt, zo bevestigt hijzelf, planmatiger en sluwer", aldus de rechtbank in het vonnis. 'In het verleden wilde verdachte eerst een vertrouwensband met een slachtoffer opbouwen. Daarvan is nu geen sprake meer. Een vluchtig en ongezien moment is voldoende voor verdachte om toe te slaan. Verdachte maakt een plan en creëert hierbij mogelijkheden om zijn fantasieën uit te voeren. Onduidelijk is hoe zijn fantasieën zich verder zullen ontwikkelen."

  Tbs met dwangverpleging is noodzakelijk, meent de rechtbank. De officier van justitie had die straf en maatregel ook geëist. De Barnevelder heeft meisjes intiem betast en in een geval intiem gekust.  2 jaar cel en tbs voor pedoseksueel Barneveld Onders10
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
  Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
  Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.


   Het is nu do 23 mei 2024, 20:26