Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

HET NH TEAM WENST U ALLEN EEN WARM EN VEILIG 2021 TOE !
Er zijn Chatkanalen voor alle groepen in onze nieuwe besloten chatruimtes !! Eerstvolgende Live Chat is op woensdag 13 januari 2021.
Op aanvraag kunnen er chats ingepland worden! Stuur dan een PB naar Admin of Esther1978 met je verzoek!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

DE TEREBINT EIST 102.000 EURO VAN OUD-MEDEWERKSTER

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3398
Aantal berichten : 4083
Punten : 19996

DE TEREBINT EIST 102.000 EURO VAN OUD-MEDEWERKSTER Empty DE TEREBINT EIST 102.000 EURO VAN OUD-MEDEWERKSTER

Bericht van Admin op za 14 dec 2013, 12:29

BRON: RTV OOST

dinsdag 10 december 2013 | 13:04Laatst bijgewerkt: 11-12-2013 | 9:24
Christelijke leefgemeenschap De Terebint in Punthorst eist in kort geding een schadevergoeding van 102.000 euro van een voormalige medewerkster. De eis is vanmiddag ingediend bij de Zwolse vestiging van de rechtbank Overijssel.

Volgens het bestuur van De Terebint  en eigenaresse Grietje Terpstra heeft de oud-medewerkster misstanden gemeld in het TV-programma 'De Vijfde Dag'  van de EO. Deze negatieve publiciteit heeft de christelijke leefgemeenschap zware schade toegebracht.

Strafrechtelijk onderzoek gestopt
De oud-medewerkster begrijpt niet waarom alleen zij wordt aangeklaagd, omdat ook meerdere oud-bewoners en oud-personeelsleden hun beklag hebben gedaan.

Justitie is gestopt met een strafrechtelijk onderzoek tegen De Terebint. Het bestuur van de leefgemeenschap is nu naar de rechter gestapt om aanklagers aan te pakken voor smaad en laster.

Bekijk de video in HD op YouTube .