Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2)

  Admin
  Admin

  POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2) Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21833

  POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2) Empty POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2)

  Bericht van Admin za 14 dec 2013, 12:44

  IN TWEE JEUGDINSTELLINGEN WAAR EXTREEM MISBRUIK IS GEPLEEGD ZATEN HOGE MENSEN VAN DE POLITIE OP SLEUTELFUNCTIES * RECHTER P. FEITH WAS BERUCHTE PEDO-RECHTER EN ZAT IN COMMISSIE VAN BEROEP BIJ DE DREEF EN BIJ DE OTO HELDRING STICHTING IN ZETTEN

  AMSTERDAMSE KORPS WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN OVER CRIMINELE HANDELINGEN VAN KORPSCHEF AALBERSBERG * AAD KOSTO (PVDA) WASTE BEGIN JAREN 90 KINDERMISBRUIK WIT IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK


  POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2) Kosto
  Een van de beroemdste nieuwsfotos uit de Nederlandse geschiedenis. Maar de andere kant van Kosto was, dat hij actief meewerkte met Joris Demmink extreem kindermisbruik toe te dekken. Dit maakt Kosto tot een crimineel die zou moeten worden vervolgd.


  Nadat we op 23 november het eerste artikel publiceerden over de betrokkenheid van de (door Demmink benoemde) politie-top bij de pedo-netwerken, is een storm aan reacties op ons afgekomen. We hebben ze niet allemaal kunnen verwerken en bestuderen. Maar de belangrijkste bevindingen willen we jullie niet onthouden. De naam van hoge politie-vrouw die de mega-pedofiel Zalsman Wielinga van pedo-horrorkamp Neerbosch in 1995 waarschuwde niet naar Nederland te komen omdat hij gearresteerd zou worden is Louise ter HaarStichting Linderhout weigerde ons deze naam uit eigen beweging te geven. We krijgen berichten dat politie-helikopters zijn ingezet om kinderen van Neerbosch in te vliegen bij misbruik-feestjes van de Haagse elite. Ook bij De Dreef in Wapenveld, een ander bekend pedo-horrorkamp, zat een hoge politieman aan de knoppen. Onze bronnen geven de naam aldus: Van der Str..k. Hij was korpsbeheerder van de gemeente Heerde. Bij De Dreef was niet alleen sprake van misbruik, maar ook van slavenarbeid. Toenmalig staatssecretaris van Justitie A. Kosto (PvdA) werd middels een serie brieven tussen oktober 1991 en juni 1992 tot in detail


  POLITIETOP IN PEDONETWERK: HET BEWIJS (2) Aalbersberg
  De Amsterdamse korpschef Pieter Jaap Aalbersberg wordt beschuldigd van betrokkenheid bij criminele handelingen in de zaak-Baybasin. Vragen worden niet beantwoord. Zijn voorganger B. Welten was aanwezig op de afscheidsreceptie van Demmink waarbij hij een journalist van PowNed uitschold.

  op de hoogte gebracht van de wantoestanden in De Dreef, maar weigerde de brieven zelfs te beantwoorden, laat staan dat er werd ingegrepen (de brieven werden afwimpelend beantwoord door ambtenaren Van Liebergen, Greven, Theunessen en Bruyn). De brieven werden cc verstuurd aan kamerleden en kamercommissies maar ook dat leidde tot niets. We zien hier overduidelijk de hand van Joris Demmink. Dat het misbruik op De Dreef rond diezelfde perdiode toch aan het licht kwam, was een gevolg van de slavenarbeid die werd ontdekt door de accountants van Coopers & Lybrand/Dijker en Van Dien. De directeur destijds bleek een complete villa te hebben laten bouwen door de kinderen van zijn jeugdinrichting. Ook hiervan was Kosto reeds ruim van tevoren op de hoogte gebracht maar ook dit wenste hij met alle politieke power in de pedo-doofpotten van Justitie te laten verdwijnen. Ook krijgen we meldingen binnen over een horror-pedorechter bij De Dreef, mr. jhr. P.R. Feith. Opvallend is dat er in de Commissies van Beroep van jeugdinstellingen vaak rechters zitten. Ook de corrupte en criminele rechter Westenberg bekleedde dergelijke posities. De bedoeling is duidelijk: deze rechters zijn ofwel zelf pedo-criminelen, of ze zitten er om het kindermisbruik van hun pedo-criminele vrienden af te dekken.

  Deze vragen stelden we op 27 november aan de afdeling Persvoorlichting van de Amsterdamse politie. We krijgen geen antwoord:

  On Wednesday, November 27, 2013 9:44 AM, micha kat[email protected]> wrote:
  Geachte mevrouw Sanou,


  Hierbij mijn vragen

  Ten tijde van het onderzoek naar Hüseyin Baybasin zijn in de jaren negentig ‘misdrijven’ gepleegd door de Nederlandse politie en leden van het Openbaar Ministerie. Dat heeft een Turks-Nederlandse ex-politieman gezegd in een onderzoek door de Procureur-Generaal bij de Hoge Raad, zo is aan Crimesite bevestigd. Een aantal officier van justitie hebben volgens deze T.C. meineed gepleegd. Ook de huidige korpschef van de politie in Amsterdam (foto) moet van de strafbare gang van zaken op de hoogte zijn geweest, aldus C tegen over de Haagse rechter-commissaris en de Procureur-Generaal van de Hoge Raad.
  zie verder:

  http://www.crimesite.nl/dossier/baybasin/26763-ik-ben-bang-voor-de-nederlandse-staat

  1. Klopt de aantijging tegen de korpschef dat hij op de hoogte is geweest cq. medewerking heeft verleend aan strafbare feiten in de zaak-Baybasis -waarvan vaststaat dat het de grootste zwendel is uit de Nederlandse juridische geschiedenis?
  2. Bestaan er banden tussen Aalbersberg en Joris Demmink en zo ja, waaruit bestaan deze banden?
  3. Uw collega Rob van der Veen heeft verklaard (dat hebben wij op video) dat voormalig korpschef Welten een brief van mij niet kon beantwoorden omdat hij ‘een persoonlijke betrokkenheid heeft’ bij de intimidaties en terreur van uw korps tegen mij. Waaruit bestond deze ‘persoonlijke betrokkenheid’?
  4. Is uw korps bereid mij excuses te maken voor rond de 20 totaal onrechtmatige arrestaties en mij schadeloos te stellen (recent werd een zaak geseponeerd onder parketnummer 96-058532-12)?


  Met vriendelijke groet,

  Micha Kat
  journalist

  BRON: Klokkenluideronline.is


   Het is nu wo 19 jun 2024, 13:57