Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  'Ik ontmaskerde 300 pedo's'

  PopeyeKamper
  PopeyeKamper

  'Ik ontmaskerde 300 pedo's' Teamli10

  Registratiedatum : 23-07-13
  Reputatie : 270
  Aantal berichten : 116
  Punten : 5042

  'Ik ontmaskerde 300 pedo's' Empty 'Ik ontmaskerde 300 pedo's'

  Bericht van PopeyeKamper ma 27 jan 2014, 13:37

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3584395/2014/01/27/Ik-ontmaskerde-300-pedo-s.dhtml

  'Ik ontmaskerde 300 pedo's' Media_xll_2066994
  De onderzoekers werkten anoniem vanuit een gehuurd bedrijfspand. © Terre des hommes.

  Kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes doekte dit weekend de geheime locatie op, waar vier jonge, Nederlandse onderzoekers jaagden op pedoseksuelen. Ook Dennis* (26) deed zich de afgelopen maanden voor als het Filippijnse meisje 'Sweetie'. Hij ontmaskerde honderden mannen, op zoek naar webcamseks met kinderen.

  Talloze foto's van vaders, echtgenoten, broers, studenten, zakenmannen en sporters uit de hele wereld hangen naast elkaar, op de zwartgeverfde muur waarvoor Dennis staat. De een is knap, de ander lelijk. Sommigen dragen amper kleding. Hoe verschillend ze ook lijken, alle gezichten maskeren één inktzwart geheim, dat Dennis kent. Deze mannen vallen op kinderen. En willen seks.

  Ranzige dingen
  Dennis weet het, omdat hij in opdracht van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes 300 van hen ontmaskerde. Hij deed zich 10 weken lang voor als het 10-jarige Filippijnse meisje 'Sweetie' en chatte met de ene na de andere man, die 'haar' voor de webcam de meest ranzige dingen wilde laten doen. 

  Dat het gezicht van Sweetie met behulp van een computer werd ontworpen, werd eind vorig jaar duidelijk. Toen liet Terre des Hommes weten de gegevens van duizend pedoseksuele mannen uit 71 landen over te dragen aan Interpol. Terre des Hommes liet zo zien hoe er op internet straffeloos misbruik gemaakt kan worden van jonge kinderen in ontwikkelingslanden.

  Anoniem
  Het gezicht van Dennis blijft echter anoniem. Zo anoniem, dat naast zijn collega's alleen zijn ouders weten wat voor werk hij de afgelopen maanden deed. Dennis ziet het niet als een last. Hij is trots op wat hij heeft bereikt, hoopt dat hij heeft kunnen helpen een verandering te bewerkstelligen in de levens van de kinderen die ten prooi vallen aan pedoseksuelen. En als hij steun nodig heeft, spreekt hij af met zijn collega's. 'De drie andere onderzoekers die hier werken, zijn mijn vrienden. Wat wij gedaan hebben, is aan anderen niet uit te leggen. We hebben een band, die je misschien een beetje kan vergelijken met die van soldaten, die samen oorlog hebben gevoerd.' Alleen zij snappen het, als hij ze 'cutie' noemt, net zoals al die mannen tijdens de chat. 

  Maar ze begrijpen ook dat hij af en toe heeft gescholden en getierd, bijvoorbeeld als hij kinderporno kreeg opgestuurd van hitsige mannen. 'Ik heb nooit zoveel in de sportschool gezeten en hardgelopen als de afgelopen periode. Je moet ergens kwijt wat je allemaal meemaakt.'

  'Roofdieren'
  Dankzij de psycholoog die op de werkvloer rondliep, is het Dennis gelukt niet alle mannen om hem heen met argusogen te gaan bekijken. 'In de eerste week zag ik op weg naar huis alleen maar roofdieren. Nu is dat anders. Ik weet dat er een páár rotte appels zijn, dat het gaat om een beperkte groep.' 

  Maar het is wel een groep die moeilijk te herkennen is. Zo herinnert Dennis zich nog maar al te goed hoe die ene man de laptop snel dichtsloeg, als zijn vrouw binnenkwam. Maar hij wijst ook op de foto van de vlotte basketballer, die hij leerde kennen. Een student met een bloedmooi meisje, blijkt uit het facebookprofiel dat Dennis opsnorde. 'Het had een vriend van me kunnen zijn, we hebben dezelfde leeftijd. Toen we zagen hoe knap zijn vriendin was, gingen we hier helemaal stuk.'

  Dit weekend werd de ruimte waarin Dennis de afgelopen maanden werkte, opgedoekt. Terre des Hommes huurde het doorsnee bedrijfspand, op een net zo gewoon bedrijventerrein, onder een schuilnaam. Zelfs de verhuurder weet niet dat dit het 'thuis' is van 'Sweetie'. Vlak voordat de computers worden verwijderd en de muren worden gewit, kan Dennis het niet laten nog één keer in te loggen. Meteen wordt hij benaderd door een stuk of tien mannen. Hij praat met ze. 'Show me ass, touch pussy', schrijft een van hen. Als de man plots uitlogt en niks meer van zich laat horen, voelt Dennis even de teleurstelling. Deze is hem ontglipt.

  *Dennis is een gefingeerde naam  'Ik ontmaskerde 300 pedo's' Onders11
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels |
  | Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan Contact op met Admin |


   Het is nu do 23 mei 2024, 04:37