Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Bert Smeets en Jan Vlug over oud-bisschop Gijsen

  PopeyeKamper
  PopeyeKamper

  Bert Smeets en Jan Vlug over oud-bisschop Gijsen Teamli10

  Registratiedatum : 23-07-13
  Reputatie : 270
  Aantal berichten : 116
  Punten : 5069

  Bert Smeets en Jan Vlug over oud-bisschop Gijsen Empty Bert Smeets en Jan Vlug over oud-bisschop Gijsen

  Bericht van PopeyeKamper ma 21 apr 2014, 12:40

  BRON:  http://pauwenwitteman.vara.nl/media/313030  Bert Smeets en Jan Vlug over oud-bisschop Gijsen DINSDAG 15 APRIL 2014
  Advocaat Jan Vlug verdedigt vanavond in Pauw & Witteman postuum oud-bisschop Gijsen. Vlug vindt het onterecht dat de Klachtencommissie Seksueel Misbruik hem veroordeeld heeft voor het misbruik van minderjarigen, omdat daarvoor volgens hem te weinig bewijs is. De bisschop zou in 1958 en 1961 minderjarige jongens betast hebben. We spreken ook met Bert Smeets. Hij is zelf slachtoffer van misbruik en bezocht de boetedienst, die gisteravond in Maastricht gehouden werd.


   Het is nu wo 19 jun 2024, 13:27