Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3409
Aantal berichten : 4157
Punten : 20402

Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

Bericht van Admin zo 18 mei 2014, 18:46

BRON: Z.24.nl

Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Casa-Rosso-470x340
De rijksoverheid controleert amper of bedrijven die subsidie krijgen wel van onbesproken gedrag zijn. Ook Casa Rosso kreeg geld van de overheid, zo meldt NRC Handelsblad zaterdag. Foto ANP

De overheid controleert amper of subsidies goed terechtkomen of dat de instelling of organisatie die geld krijgt wel deugt.

Dat blijkt uit onderzoek van Graydon, een bureau dat de kredietwaardigheid van bedrijven controleert, waar NRC Handelsblad zaterdag over publiceert.  Het onderzoek van Graydon werd gedaan in opdracht van de Bond voor Belastingbetalers (BvB).

Bij 183 bedrijven en instellingen van de 5.360 die in 2010 subsidie van de rijksoverheid zouden hebben ontvangen, was iets niet in de haak, zo schrijft de krant op basis van het rapport.

Het kan dan zijn dat bestuurders van het bedrijf een strafblad hadden, de vennootschap in feite een lege huls was, of dat er geen jaarrekeningen waren gedeponeerd.  Onder de bedrijven die geld kregen, stonden ook coffee- en seksshops, schrijft de krant, zoals het vermaarde Casa Rosso in Amsterdam.

Niemand weet precies hoeveel subsidie er door de rijksoverheid wordt verstrekt. Volgens NRC Handelsblad zou het in totaal kunnen gaan om wel 6 miljard euro. De overheid controleert bij subsidies onder 125.000 euro alleen of het geld ook is besteed aan het doel waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was. Veel dieper wordt er niet gekeken, zo schrijft de krant.Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
PopeyeKamper
PopeyeKamper
Team
Team

Registratiedatum : 23-07-13
Reputatie : 269
Aantal berichten : 115
Punten : 4089

Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Re: Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

Bericht van PopeyeKamper zo 18 mei 2014, 21:49

Het oude liedje, de overheid bevoordeelt altijd weer de slechten boven de goedwillenden en helpt daardoor de Nederlandse samenleving helemaal naar de klote !!
Ook Nederland Heelt wordt, op diezelfde manier door de overheid naar de klote geholpen als we er geen stokje voor steken.

Ook wij hebben bij het ministerie onder de aandacht gebracht dat bestuurders van Nederland Heelt fraude, valsheid in geschrifte en malversaties hebben gepleegd en daarbij, ten eigen behoeve, het subidiegeld bestemd voor de vereniging en de lotgenoten aan hun eigen plannetjes hebben besteedt, maar ook hier kijkt de overheid de andere kant uit en veegt de bewijzen gewoon van tafel en doet of zijn neus bloedt !!!Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Onders11
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels |
| Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan Contact op met Admin |
Trijntje
Trijntje
Ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundige

Registratiedatum : 05-08-13
Reputatie : 1652
Aantal berichten : 711
Punten : 5584

Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Re: Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

Bericht van Trijntje zo 18 mei 2014, 23:58

Wie het kleine niet eert, is het grote niet waerd.
De overheid eert het kleine niet en heeft dat nooit gedaan.
Het kleine is vooral om te laten bloeden, de grote om glad te strijken.
Mijn mening over de overheid is algemeen bekend en laat ook niets te wensen over: De goeden hangen we apart! De keuze is niet zo moeilijk.

Vanavond was er in Brandpunt weer een stukje over Demmink, het onderzoek wordt uitgebreid en beperkt zich niet alleen tot de Turkse jongens, maar onderzoekt nu alle "geruchten".

Trijntje- Trijntje -

  Het is nu zo 17 okt 2021, 23:16