Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

  Admin
  Admin

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21833

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

  Bericht van Admin zo 18 mei 2014, 18:46

  BRON: Z.24.nl

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Casa-Rosso-470x340
  De rijksoverheid controleert amper of bedrijven die subsidie krijgen wel van onbesproken gedrag zijn. Ook Casa Rosso kreeg geld van de overheid, zo meldt NRC Handelsblad zaterdag. Foto ANP

  De overheid controleert amper of subsidies goed terechtkomen of dat de instelling of organisatie die geld krijgt wel deugt.

  Dat blijkt uit onderzoek van Graydon, een bureau dat de kredietwaardigheid van bedrijven controleert, waar NRC Handelsblad zaterdag over publiceert.  Het onderzoek van Graydon werd gedaan in opdracht van de Bond voor Belastingbetalers (BvB).

  Bij 183 bedrijven en instellingen van de 5.360 die in 2010 subsidie van de rijksoverheid zouden hebben ontvangen, was iets niet in de haak, zo schrijft de krant op basis van het rapport.

  Het kan dan zijn dat bestuurders van het bedrijf een strafblad hadden, de vennootschap in feite een lege huls was, of dat er geen jaarrekeningen waren gedeponeerd.  Onder de bedrijven die geld kregen, stonden ook coffee- en seksshops, schrijft de krant, zoals het vermaarde Casa Rosso in Amsterdam.

  Niemand weet precies hoeveel subsidie er door de rijksoverheid wordt verstrekt. Volgens NRC Handelsblad zou het in totaal kunnen gaan om wel 6 miljard euro. De overheid controleert bij subsidies onder 125.000 euro alleen of het geld ook is besteed aan het doel waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was. Veel dieper wordt er niet gekeken, zo schrijft de krant.

  PopeyeKamper
  PopeyeKamper

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Teamli10

  Registratiedatum : 23-07-13
  Reputatie : 270
  Aantal berichten : 116
  Punten : 5069

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Re: Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

  Bericht van PopeyeKamper zo 18 mei 2014, 21:49

  Het oude liedje, de overheid bevoordeelt altijd weer de slechten boven de goedwillenden en helpt daardoor de Nederlandse samenleving helemaal naar de klote !!
  Ook Nederland Heelt wordt, op diezelfde manier door de overheid naar de klote geholpen als we er geen stokje voor steken.

  Ook wij hebben bij het ministerie onder de aandacht gebracht dat bestuurders van Nederland Heelt fraude, valsheid in geschrifte en malversaties hebben gepleegd en daarbij, ten eigen behoeve, het subidiegeld bestemd voor de vereniging en de lotgenoten aan hun eigen plannetjes hebben besteedt, maar ook hier kijkt de overheid de andere kant uit en veegt de bewijzen gewoon van tafel en doet of zijn neus bloedt !!!

  Trijntje
  Trijntje

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Ervari10

  Registratiedatum : 05-08-13
  Reputatie : 1652
  Aantal berichten : 711
  Punten : 6560

  Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs Empty Re: Overheid controleert niet: Subsidies komen terecht bij seksclubs en fraudeurs

  Bericht van Trijntje zo 18 mei 2014, 23:58

  Wie het kleine niet eert, is het grote niet waerd.
  De overheid eert het kleine niet en heeft dat nooit gedaan.
  Het kleine is vooral om te laten bloeden, de grote om glad te strijken.
  Mijn mening over de overheid is algemeen bekend en laat ook niets te wensen over: De goeden hangen we apart! De keuze is niet zo moeilijk.

  Vanavond was er in Brandpunt weer een stukje over Demmink, het onderzoek wordt uitgebreid en beperkt zich niet alleen tot de Turkse jongens, maar onderzoekt nu alle "geruchten".

  Trijntje


   Het is nu wo 19 jun 2024, 11:35