Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Welke browser werkt goed met de chatroom van het forum ? Lees hier !

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3409
Aantal berichten : 4157
Punten : 20406

Welke browser werkt goed met de chatroom van het forum ? Lees hier ! Empty Welke browser werkt goed met de chatroom van het forum ? Lees hier !

Bericht van Admin vr 20 jan 2017, 22:21

In verband met het nieuwe HTTPS veiligheids protocol van Google werken sommige browsers niet optimaal met onze chatroom en kunt U ook een melding krijgen dat de site onveilig is..
Dit kunt U gewoon negeren, het forum is echt veilig en onze forumhost werkt hard aan het aanpassen van de templates naar het https protocol, dus bent U binnenkort weer van deze melding af ! 

Maar hierdoor werken de browsers gebaseerd op de engin van Google Chrome niet meer normaal met onze chatroom, m.a.w. het kan voorkomen dat U het aanmeld venster van de chatroom niet ziet en daardoor niet binnen kunt komen.. Kijk hieronder wat U daaraan kunt doen om toch binnen te komen en welke browsers wel normaal functioneren.

DE VOLGENDE BROWSERS ZIJN GETEST OP WERKING MET DE CHATROOM VAN HET FORUM

Avant Browser.. Werkt normaal
Google's Chrome Browser.. U kunt de chatroom alleen betreden en inloggen via een incognito venster *** (zie uitleg onderaan)
Google's Chromium Browser... U kunt de chatroom alleen betreden en inloggen via een incognito venster *** (zie uitleg onderaan)
Comodo Icedragon.. Werkt normaal
Edge,  Microsoft's browser in Windows 10... Werkt normaal
FireFox Browser... U kunt de chatroom alleen betreden en inloggen via een Privé venster *** (zie uitleg onderaan)
FlashPeak SlimBoat Browser... Werkt normaal
FlashPeak SlimBrowser... Werkt normaal
FlashPeak SlimJet Browser... Werkt normaal
Internet Explorer... Werkt normaal
SRWare's Iron Browser... U kunt de chatroom alleen betreden en inloggen via een incognito venster *** (zie uitleg onderaan)
Maxthon Cloud Browser... Werkt normaal
Opera Browser... Werkt normaal
Vivaldi Browser... Werkt normaal
*** Het Incognito en/of het Privé venster kunt U bereiken door een rechtsklik van de muis op de forum indexlink (het huisje in het plaatjes menu).
Kies dan voor openen in 'Incognito'- of 'Privé' venster ! In dat venster kunt U gewoon inloggen, klik daarna op het Chaticoontje in het plaatjes menu om de chatroom te betreden !Welke browser werkt goed met de chatroom van het forum ? Lees hier ! Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu do 21 okt 2021, 16:35