Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017 Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4208
Punten : 20739

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017 Empty Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017

Bericht van Admin za 28 jan 2017, 18:51Voor mensen met een seksueel misbruik ervaring, betrokkenen en professionals.

11 februari van 13:00-16:00 in Utrecht. 35 euro excl. btw.

Moeite met grenzen aangeven, emoties, vertrouwen? Contact met je lichaam maken en zo ook in de relatie met anderen. Toch weer die herinneringen… Controle willen houden! Zucht. Steeds weer van therapie naar therapie, waarom dan dramatherapie?

In de workshop gaan we vooral aan de slag en kan je door verschillende oefeningen zelf de kracht van ervarings- en lichaamsgerichte dramatherapie ervaren. Er is een mogelijkheid om een individual van 15 minuten te zien of te ervaren om een beeld te krijgen. Vanuit mijn onderzoek, werk met de doelgroep en ervaringsdeskundigheid zal ik kennis delen en is er ruimte om je vragen te stellen. Maak kennis met wat dramatherapie na seksueel misbruik voor jou kan betekenen, voor iemand in je omgeving of voor cliënten. De koffie en thee staan voor je klaar, ben jij erbij?

Er is een beperkt aantal plekken, dus geef je snel op!
Meld je aan via de website www.beliefenbeleef.nl 
of mail naar info@beliefenbeleef.nlWorkshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017 Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
 • Reageren

Het is nu za 28 mei 2022, 22:49