Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017

Admin
Admin

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017 Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21838

Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017 Empty Workshop: Dramatherapie in de weg van herstel na seksueel misbruik 11-02-2017

Bericht van Admin za 28 jan 2017, 18:51Voor mensen met een seksueel misbruik ervaring, betrokkenen en professionals.

11 februari van 13:00-16:00 in Utrecht. 35 euro excl. btw.

Moeite met grenzen aangeven, emoties, vertrouwen? Contact met je lichaam maken en zo ook in de relatie met anderen. Toch weer die herinneringen… Controle willen houden! Zucht. Steeds weer van therapie naar therapie, waarom dan dramatherapie?

In de workshop gaan we vooral aan de slag en kan je door verschillende oefeningen zelf de kracht van ervarings- en lichaamsgerichte dramatherapie ervaren. Er is een mogelijkheid om een individual van 15 minuten te zien of te ervaren om een beeld te krijgen. Vanuit mijn onderzoek, werk met de doelgroep en ervaringsdeskundigheid zal ik kennis delen en is er ruimte om je vragen te stellen. Maak kennis met wat dramatherapie na seksueel misbruik voor jou kan betekenen, voor iemand in je omgeving of voor cliënten. De koffie en thee staan voor je klaar, ben jij erbij?

Er is een beperkt aantal plekken, dus geef je snel op!
Meld je aan via de website www.beliefenbeleef.nl 
of mail naar info@beliefenbeleef.nl

  • Reageren

Het is nu ma 24 jun 2024, 19:35