Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Wilt U ook een Gastblog schrijven ? Zo moet het..!

Admin
Admin

Wilt U ook een Gastblog schrijven ? Zo moet het..! Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4327
Punten : 21864

Wilt U ook een Gastblog schrijven ? Zo moet het..! Empty Wilt U ook een Gastblog schrijven ? Zo moet het..!

Bericht van Admin za 04 maa 2017, 16:16

Wilt U ook een Gastblog schrijven ? Zo moet het..! Gastblog

Als U ook graag een gastblog voor ons wilt schrijven stuur dan Uw tekst en eventueel bijbehorende foto's naar ons toe via Email met als Onderwerp regel: Gastblog.


  • Uw blog dient uiteraard te gaan over voor onze doelgroepen relevante onderwerpen! Bijvoorbeeld: Uw ervaringsverhaal, uw beleving van een lotgenotendag, uw ervaring in het hulpverleningstraject etc. etc.

  • Of als U zelf hulpverlener bent, uw ervaring in het werken met lotgenoten, welke trauma behandelingen zijn effectief etc. etc.

  • Vermeldt of uw volledige naam en of organistatie vermeldt mag worden, is dit het geval vermeldt ze dan correct inclusief evt. links naar uw blogsites/websites. Wilt U liever onder een pseudoniem geplaatst worden?  In dat geval vermeldt dan ook uw pseudoniem naam erbij op.

  • Wilt U na plaatsing de blog kopiëren en ook elders plaatsen dan verzoeken wij U vriendelijk doch nadrukkelijk om de bronvermelding erbij te plaatsen, die bestaat uit een link (URL) naar de blog die hier geplaatst is!

  • Plak of type uw tekst direct in de email, stuur ons géén .doc of .pdf formulieren toe!! Deze kunnen wij niet kopiëren, dat zou betekenen dat wij de gehele tekst overnieuw zouden moeten typen, dat vergt teveel tijd helaas!

  • Stuur slechts één blog per keer op!


Na ontvangst van uw email nemen wij zo spoedig mogelijk contact met U op.
Hartelijk dank voor het lezen..

  • Reageren

Het is nu vr 19 jul 2024, 22:46