Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Anonymous
Gast
Gast

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Gast zo 10 sep 2017, 11:36

Lieve allemaal,
Ik deel dit landelijke evenement hier met jullie, omdat ook in deze groep overlevenden zijn van verschillende vormen van zinloos geweld. Wie wil kan zich individueel ter plaatse aanmelden, bij de Laurenskerk op het Grote Kerkplein in Rotterdam, op zaterdag 23 september a.s. om 12.30 uur. Onderaan het bericht vind je de link naar het gehele programma van die dag in Rotterdam.
Joost
""Op 23 september 2017 vind de jaarlijkse Dag Herdenken Geweldslachtoffers plaats in Rotterdam. Nabestaanden komen samen in de Laurenskerk om hun dierbaren te herdenken en lopen met een lang lint met alle namen van de slachtoffers er op om aandacht te vragen voor zinloos geweld, vanaf de Laurenskerk naar de Nieuwemarkt waar een gedenksteen onthuld wordt.
Voor het dragen van het lint zoeken wij vrijwilligers.
Draagt u de nabestaanden een warm hart toe, kom dan om 12.30 uur naar het plein voor de kerk waar wij het lint uitrollen. Aanmelden kan ter plekke. ""
Hierbij de link naar het evenement.
http://www.dagherdenkengeweldslachtoffers.nl/dhg.html
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20789

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Re: Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Admin zo 10 sep 2017, 19:28

Fijn dat je dit gepost hebt @Joost  Duim omhoogZaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
Esmeraldam
Esmeraldam
Team
Team

Registratiedatum : 18-03-17
Reputatie : 335
Aantal berichten : 169
Punten : 2755

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Re: Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Esmeraldam di 12 sep 2017, 23:12

Mooi ...
 • Reageren

Het is nu za 02 jul 2022, 12:43