Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Anonymous
Gast
Gast

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Gast zo 10 sep 2017, 11:36

Lieve allemaal,
Ik deel dit landelijke evenement hier met jullie, omdat ook in deze groep overlevenden zijn van verschillende vormen van zinloos geweld. Wie wil kan zich individueel ter plaatse aanmelden, bij de Laurenskerk op het Grote Kerkplein in Rotterdam, op zaterdag 23 september a.s. om 12.30 uur. Onderaan het bericht vind je de link naar het gehele programma van die dag in Rotterdam.
Joost
""Op 23 september 2017 vind de jaarlijkse Dag Herdenken Geweldslachtoffers plaats in Rotterdam. Nabestaanden komen samen in de Laurenskerk om hun dierbaren te herdenken en lopen met een lang lint met alle namen van de slachtoffers er op om aandacht te vragen voor zinloos geweld, vanaf de Laurenskerk naar de Nieuwemarkt waar een gedenksteen onthuld wordt.
Voor het dragen van het lint zoeken wij vrijwilligers.
Draagt u de nabestaanden een warm hart toe, kom dan om 12.30 uur naar het plein voor de kerk waar wij het lint uitrollen. Aanmelden kan ter plekke. ""
Hierbij de link naar het evenement.
http://www.dagherdenkengeweldslachtoffers.nl/dhg.html
Admin
Admin

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21833

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Re: Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Admin zo 10 sep 2017, 19:28

Fijn dat je dit gepost hebt @Joost  Duim omhoog

Esmeraldam
Esmeraldam

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Teamli10

Registratiedatum : 18-03-17
Reputatie : 339
Aantal berichten : 172
Punten : 3500

Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers Empty Re: Zaterdag 23 september Rotterdam - landelijke dag Herdenken Geweldslachtoffers

Bericht van Esmeraldam di 12 sep 2017, 23:12

Mooi ...

  • Reageren

Het is nu wo 19 jun 2024, 11:56