Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Verjaardagspost Robert2

  Anonymous
  Gast
  Gast

  Verjaardagspost Robert2 Empty Verjaardagspost Robert2

  Bericht van Gast di 05 dec 2017, 07:54

  Gefeliciteerd


  Beste @Robert2,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Een mooi boeketje hoort daar zeker bij, zie boven in de linkerhoek. Alsjeblieft. Vijf december, een bijzondere dag om jarig te zijn. Ik ben zelf altijd benieuwd hoe mensen dat ervaren ..... altijd dubbele kadootjes en aandacht, of alle aandacht moeten delen met de Sint ?

  Hopelijk begint voor jou vandaag een goed en gelukkig nieuw levensjaar. Dat vieren we dan graag met je mee hier op NH. Iets lekkers bij de koffie zometeen, 't zal wel een banketletter zijn ..... de "R" natuurlijk  Knipoog 

  Al sinds 2013 ben je lid van onze groep. Kom gerust eens langs op een van onze chatavonden om te vertellen hoe het met je gaat. Het mag, het hoeft niet. Wat jij wilt.

  Voor nu, een heel fijne en zonnige verjaardag gewenst, zon buiten misschien, maar op zijn minst zon van binnen. Maak er iets moois van. Al dan niet op rijm ....

  Hartelijke groet,
  Joost

  Gefeliciteerd

   Het is nu do 23 mei 2024, 05:43