Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !!

Admin
Admin

Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !! Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21806

Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !! Empty Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !!

Bericht van Admin do 01 feb 2018, 15:10

Wij vinden het ronduit schandalig dat personen die vóór 1945 misbruik/mishandeling onder jeugdzorg hebben meegemaakt uitgesloten worden van het onderzoek naar geweld in de jeugdzorg van 1945 tot heden van de Commissie de Winter in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid (voorheen Veiligheid en Justitie), met als verklarende reden dat Nederland toen bezet was door de Duitsers en de verantwoordelijkheid dus bij de Duitse regering ligt !!!

Dit is PURE discriminatie, dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat Nederlanders geboren tijdens de bezetting om diezelfde reden dus geen Nederlander zijn maar Duitsers!! Waarom wordt de wet "gelijke behandeling voor alle staatsburgers" hier niet gehanteerd? 

***Schaamt U diep, heren ministers om U hier zo goedkoop en onwaarachtig van af te maken!!!***
Wij zijn hier woest over !!! Graag massaal delen als jullie het hiermee eens zijn..
Moedig interview van ons lid George Berben  Respect


  • Reageren

Het is nu do 23 mei 2024, 05:17