Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !! Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !!

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4205
Punten : 20706

Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !! Empty Pure discriminatie door het ministerie van Justitie en Veiligheid !!

Bericht van Admin do 01 feb 2018, 15:10

Wij vinden het ronduit schandalig dat personen die vóór 1945 misbruik/mishandeling onder jeugdzorg hebben meegemaakt uitgesloten worden van het onderzoek naar geweld in de jeugdzorg van 1945 tot heden van de Commissie de Winter in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid (voorheen Veiligheid en Justitie), met als verklarende reden dat Nederland toen bezet was door de Duitsers en de verantwoordelijkheid dus bij de Duitse regering ligt !!!

Dit is PURE discriminatie, dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat Nederlanders geboren tijdens de bezetting om diezelfde reden dus geen Nederlander zijn maar Duitsers!! Waarom wordt de wet "gelijke behandeling voor alle staatsburgers" hier niet gehanteerd? 

***Schaamt U diep, heren ministers om U hier zo goedkoop en onwaarachtig van af te maken!!!***
Wij zijn hier woest over !!! Graag massaal delen als jullie het hiermee eens zijn..
Moedig interview van ons lid George Berben  Respect


 • Reageren

Het is nu wo 18 mei 2022, 15:32