Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Nieuw onderwerp plaatsen
  • Reageren

Een pluimpje

Cleo Coralie
Cleo Coralie

Een pluimpje Vip31110

Registratiedatum : 25-12-17
Reputatie : 370
Aantal berichten : 216
Punten : 3249

Een pluimpje Empty Een pluimpje

Bericht van Cleo Coralie zo 11 feb 2018, 21:53

Ik was al een tijdje zoekende naar lotgenotencontact. Naar een forum dat voor mij een veilige plek kon zijn aangezien ik in mijn omgeving niet terecht kan om over mijn verleden te spreken. Mijn ouders vinden het te moeilijk en te pijnlijk om te zien dus negeren ze het liever. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat zelfs de beste vriendschappen niet bestand zijn tegen de gevolgen van het misbruik. Het misbruik beïnvloed mij namelijk in belangrijke mate en is onlosmakelijk met mij verbonden.

Toch merkte ik heel erg dat ik het nodig had om gehoord te worden. Ik was op zoek naar gelijkgestemden waar ik mijn verhaal en ervaringen mee kon delen, naar (h)erkenning en ook naar heling van de trauma’s. Het lotgenotencontact is een hele waardevolle aanvulling op mijn therapie en een ondersteuning in mijn herstelproces. Het gezochte stukje veiligheid heb ik hier op Nederland Heelt mogen vinden, dit is een actief forum waar er met respect en warmte naar elkaar toe gereageerd wordt. Ik kan en mag hier gewoon mezelf zijn met alles wat daarbij hoort, zonder maskertje op te hoeven zetten. Daarnaast vind ik het heel fijn dat ik hier steun mag ontvangen en ik ook zelf mijn steentje (hoe klein ook) mag bijdragen om andere lotgenoten te ondersteunen en hen een hart onder de riem te steken. Ik denk dat dit de kracht is van dit forum, we weten allemaal wat het is omdat we het zelf hebben meegemaakt, een forum voor lotgenoten door lotgenoten!

Ik dank jullie vanuit de grond van mijn hart dat ik hier een veilige thuishaven mocht vinden, daar waar mijn echte (t)huis nooit een veilig plek voor mij is geweest!!

Liefs :hart2:
Cleo

Admin
Admin

Een pluimpje Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21806

Een pluimpje Empty Re: Een pluimpje

Bericht van Admin zo 11 feb 2018, 22:07

Hartelijk dank voor dit mooie compliment en je feedback lieve @Cleo Coralie
jij bent ook een hele waardevolle aanvulling voor ons allen hier hoor  Bloemetje  Dankjewel

Anonymous
Gast
Gast

Een pluimpje Empty Re: Een pluimpje

Bericht van Gast ma 12 feb 2018, 04:50

Wat een prachtig compliment @Cleo Coralie, voor onze hele groep. Fantastisch ook dat @Admin dit podium beheert en mogelijk maakt.
 
En inderdaad, een steentje bijdragen dat doen we allemaal, ieder naar haar of zijn eigen kunnen. Zeker bij de chatgroep, waar zoveel begrip en erkenning voor elkaar bestaat, elke chatavond opnieuw. Een soort van vriendschapsclubje is ontstaan. Het bijdragen van die heleboel steentjes door allemaal maakt dat hier mooie dingen gebeuren, in verbinding. Dat we door elkaar gehoord worden, dat we er mogen zijn, wie we zijn en zoals we zijn, en dat laatste kan van keer tot keer verschillen.
Fijn dat je bij ons bent Cleo. Mooi dat jij je hier veilig voelt om jezelf te tonen zoals je bent. Hopelijk vind jij hier blijvend manieren om met je verleden beter om te gaan, om te helen. Net als wij allen.

Dank je wel dat jij hier ook bent Cleo !

Gefeliciteerd  Joost
Anonymous
Gast
Gast

Een pluimpje Empty Re: Een pluimpje

Bericht van Gast ma 12 feb 2018, 10:36

Super
Mirte-en-Co
Mirte-en-Co

Een pluimpje Vip31110

Registratiedatum : 24-12-17
Reputatie : 244
Aantal berichten : 142
Punten : 3002

Een pluimpje Empty Re: Een pluimpje

Bericht van Mirte-en-Co ma 12 feb 2018, 22:33

Wij zijn ook blij met jou @Cleo Coralie  Knuffel
En met iedereen die we tot nu toe hebben mogen ontmoeten. Groeps hugThanks to all children who live inside,
we were able to survive the past.
Mirte&Co

Een pluimpje Imagee10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  • Nieuw onderwerp plaatsen
  • Reageren

Het is nu do 23 mei 2024, 20:31