Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  OPROEP: Heeft u ooit in een instelling voor -KJP- gewoond? (1945-2015) Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

OPROEP: Heeft u ooit in een instelling voor -KJP- gewoond? (1945-2015)

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20789

OPROEP: Heeft u ooit in een instelling voor -KJP- gewoond? (1945-2015) Empty OPROEP: Heeft u ooit in een instelling voor -KJP- gewoond? (1945-2015)

Bericht van Admin wo 07 maa 2018, 14:22

OPROEP: Heeft u ooit in een instelling voor -KJP- gewoond? (1945-2015) Verwei10

Het Verwey-Jonker Instituut voert een onderzoek uit voor de Commissie Geweld in de Jeugdzorg naar de ervaringen van (ex-)cliënten in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Een onderdeel van dit onderzoek is een enquête die we uitzetten onder (ex-)cliënten en naasten van (ex-)cliënten.

Heeft u als jongere korte of langere tijd in een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie (KJP) gewoond (tussen 1945 en 2015)? 
Het Verwey-Jonker Instituut is op zoek naar u! Wij vragen oud-bewoners om een enquête in te vullen over hun ervaringen destijds. Alle ervaringen zijn welkom. Ook naasten kunnen de enquête invullen. Bent u moeder, vader, broer, zus of partner van iemand die in zijn/haar jeugd in de KJP was opgenomen, kom dan ook naar onze vragenlijst. De vragenlijst is in te vullen via smartphone of laptop.

Meer informatie en de link naar de vragenlijst vindt u hier: https://survey.enalyzer.com/?pid=gupuf5fa

Alvast bedankt voor uw moeite.

  Het is nu za 02 jul 2022, 13:57