Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost Ingrid en Visje86 Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost Ingrid en Visje86

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost Ingrid en Visje86 Empty Verjaardagspost Ingrid en Visje86

Bericht van Gast ma 19 maa 2018, 08:29

Gefeliciteerd GefeliciteerdBeste @Ingrid en @visje86,

Namens het NH team  mag ik jullie vandaag van harte feliciteren met jullie verjaardag. Wij wensen jullie een gelukkig en gezond nieuw levensjaar, vol mooie uitdagingen en fijne mensen om je heen.

Wees 'ns welkom op onze wekelijkse chatavonden om te vertellen hoe het gaat. Even kennis te maken met de vaste chatgroep misschien. Jullie zijn hier lid, je hoort erbij.

Voor nu .... een heel gezellige verjaardag gewenst. Buiten super koud, maar van binnen hopelijk warm en zonnig. Maak er iets moois van vandaag.

Voor jullie beiden tenslotte een set gekleurde ballonnen. Samen met de boeketjes boven in het bericht kleurt dit virtuele geschenkje jullie verjaardag net even extra vrolijk. Van harte !!

GefeliciteerdGefeliciteerd

Hartelijke groet
Joost
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20789

Verjaardagspost Ingrid en Visje86 Empty Re: Verjaardagspost Ingrid en Visje86

Bericht van Admin ma 19 maa 2018, 12:42

Hartelijk gefeliciteerd met jullie verjaardag @Ingrid en @visje86  Party   Gefeliciteerd
Ik sluit me geheel bij de woorden van Joost aan en wens jullie een fijne dag en een prachtig mooi nieuw levensjaar toe, gevuld met liefde en gezondheid!

Verjaardagspost Ingrid en Visje86 13595810

  Het is nu za 02 jul 2022, 12:49