Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost dimfjes Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost dimfjes

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost dimfjes Empty Verjaardagspost dimfjes

Bericht van Gast wo 25 apr 2018, 06:41

Gefeliciteerd


Beste @dimfjes

Namens het NH team mag ik je van harte feliciteren met je verjaardag vandaag. Wij wensen jou een nieuwe gezond en gelukkig levensjaar toe.

Gefeliciteerd

Je bent hier inmiddels in de rol van ambassadeur bijna twee jaar in ons midden. Wees welkom op onze wekelijkse chatavonden om eens te vertellen hoe het met je gaat.

Voor nu ...... een heel gezellige verjaardag gewenst. De zon buiten laat het misschien wat afweten, maar hopelijk toch veel zon en warmte van binnen.

Hartelijke groet,
Joost

Gefeliciteerd
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4205
Punten : 20706

Verjaardagspost dimfjes Empty Re: Verjaardagspost dimfjes

Bericht van Admin wo 25 apr 2018, 13:18

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag @dimfjes  Gefeliciteerd
Ik sluit me geheel bij de woorden van Joost aan en wens je een fijne dag en een prachtig mooi nieuw levensjaar toe, gevuld met liefde en gezondheid!

Verjaardagspost dimfjes 13595810

  Het is nu wo 18 mei 2022, 14:43