Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Hypocriete Telegraaf

auteurkindvanderekening
auteurkindvanderekening

Hypocriete Telegraaf Vip31110

Registratiedatum : 26-09-17
Reputatie : 49
Aantal berichten : 48
Punten : 2712

Hypocriete Telegraaf Empty Hypocriete Telegraaf

Bericht van auteurkindvanderekening wo 27 jun 2018, 18:42

REDACTIE TELEGRAAF

Uiteraard ben ook ik de mening toegedaan dat een aanslag plegen op een Landelijk dagblad een misdrijf is en onderzoek moet plaatsvinden.
Journalisten die het vrij woord vertegenwoordigen dienen beschermd te worden tegen geweld en bedreigingen.
Echter de dikke vette koppen in de Telegraaf van heden 27 juni 2018 “wij zwijgen nooit” is
ver van de waarheid en impliceert dat “De Telegraaf” altijd onafhankelijk nieuws brengt en mistoestanden in de maatschappij wil en durft te benoemen. Ik noem dit beleefdheidshalve maar, zoals ook eens een OVJ een zaak benoemde en een ”verdachte van verantwoordelijkheid van seksueel misbruik van kinderen” ontsloeg van rechtsvervolging
omdat hij “per ongeluk niet de waarheid had gesproken”
De inzendingen te lezen in WUZ van uw lezers zijn een steuntje in de rug van de redactie,maar deze inzenders weten uiteraard niet hoeveel brieven die de redactie niet welgevallig zijn er in de papierversnipperaar verdwijnen.
Nogmaals aanslagen of bedreigingen richting de vrije pers en journalisten moeten vervolgd worden,maar helaas is de manier waarop de (hoofd)redactie van dit Dagblad reageert is behoorlijk hypocriet, zeker als men weet dat in zedenzaken waarbij kinderen het slachtoffer zijn “De bok en de haver gespaard worden” en zeker vermeden wordt dat feiten en namen van daders c.q. mededaders  niet genoemd worden. De vorige hoofdredacteur J.Paradijs schuwde het zelfs niet om met een vertegenwoordiger van de RK.Kerk die schandalen in de doofpot wilde houden op een foto te gaan staan in De Telegraaf!
Ook dit bericht zal de publiciteit, zoals gewoonlijk, wel niet halen ondanks de waarheid die hiet wordt geschreven, dus plaats ik deze reactie ook maar op een site waar mensen, die als kind slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik, dit bericht wel kunnen lezen en delen.
 
G.Berben
Heerlen

Admin
Admin

Hypocriete Telegraaf Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4327
Punten : 21864

Hypocriete Telegraaf Empty Re: Hypocriete Telegraaf

Bericht van Admin wo 27 jun 2018, 19:19

@auteurkindvanderekening ook deze wordt later vanavond gedeeld George, bedankt weer voor je bijdrage  Super

  • Reageren

Het is nu za 20 jul 2024, 00:03