Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Hoe een MP met de waarheid omgaat

auteurkindvanderekening
auteurkindvanderekening

Hoe een MP met de waarheid omgaat Vip31110

Registratiedatum : 26-09-17
Reputatie : 49
Aantal berichten : 48
Punten : 2686

Hoe een MP met de waarheid omgaat Empty Hoe een MP met de waarheid omgaat

Bericht van auteurkindvanderekening vr 29 jun 2018, 14:44

WE WETEN ALLEMAAL HOE DE MP VAN DIT LAND OMGAAT MET DE WAARHEID EN ALS EEN PALING IN EEN EMMER SNOT DAARMEE  KEER OP KEER WEG KOMT.

DIT BERICHT IS EEN VAN DE VELE VOORBEELDEN NÁ EEN AANGIFT VAN MIJ BIJ HET om TEGEN DE VOORMALIG STAATSSECRETARIS VAN JUSTITIE
Staatssecretaris Dijkhoff.: “ Zo lang Nederland nog buitenlandse huwelijken met minderjarigen erkent, kunnen vluchtelingen die hier komen hun minderjarige bruid over laten komen. Het gaat daarbij zelfs zo ver dat een meerderjarige in Nederland seks mag hebben met zijn minderjarige vrouw. Alleen als de kindbruid aangeeft dat er sprake is van dwang, kan dat aangepakt worden. Dijkhoff waarschuwt wel dat de praktijk van kindhuwelijken na het aannemen van die wet, zal blijven bestaan in Nederland. Een minderjarig meisje kan dan bijvoorbeeld nog steeds naar Nederland worden gehaald omdat haar vader hier asiel heeft aangevraagd. Onderwijl kan haar meerderjarige man hier ook asiel aanvragen zodat ze in Nederland toch hun relatie voort kunnen zetten.”

HET ONDERSTAANDE IS EEN REACTIE VAN DEZE MP:

Geachte heer Berben
Uw aantijgingen ten aanzien van staatssecretaris  Dijkhof van veiligheid en justitie “Werp ik verre van mij” NEDERLAND ERKENT KINDHUWELIJKEN NIET! Sinds vorig jaar is in ons land een huwelijk met een minderjarige onder geen enkele voorwaarde toegestaan!  Ook huwelijken die in het buitenland worden gesloten tussen  mensen jonger dan 18 jaar, worden in ons land niet erkent!
NAREIS EN REGULIERE GEZINSHERENIGING IS NIET MOGELIJK ALS ÉÉN OF BEIDE (HUWELIJKS)PARTNERS JONGER ZIJN DAN 18 JAAR! Ook voor volwassenen geldt dat je  in dit land zelf bepaald of en met  wie je trouwt IEMAND DIE EEN ANDER DWINGT TE TROUWEN KAN REKENEN OP EEN CELSTRAF EN EEN GEESTELIJKE DIE EEN STEL HUWT ZONDER DAT  ER EEN BURGERLIJK HUWELIJK HEEFT PLAATSGEVONDEN,KRIJGT EEN BOETE OF GEVANGENISSTRAF.
Wel blijft  de KANS BESTAAN DAT MINDERJARIGEN DIE IN HET BUITENLAND ZIJN GEHUWD ZELFSTANDIG INREIZEN EN EEN ASIELVERGUNNING AANVRAGEN!!                                                                                                    Voor deze MINDERJARIGEN  vreemdelingen wordt voogdij aangevraagd!                                                                                OOK KAN HET VOORKOMEN DAT (GEDWONGEN) KINDHUWELIJKEN PLAATSVINDEN IN GESLOTEN GEMEENSCHAPPEN WAAR WE WEINIG ZICHT OP HEBBEN                                                                                       HET KABINET TREKT TOT EN MET 2017 JAARLIJK  EEN MILJOEN EURO UIT VOOR DE AANPAK VAN GEDWONGEN HUWELIJKEN!
Het vormen van een nieuw kabinet is ten slotte aan de formateur. Daar kan ik niet op vooruit lopen!
Hoogachtend de Minister President, Mark Rutte  ( met persoonlijke handtekening)

  • Reageren

Het is nu zo 23 jun 2024, 23:27