Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Officiële Mededeling Opheffing Vereniging Nederland Heelt

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3409
Aantal berichten : 4157
Punten : 20402

Officiële Mededeling Opheffing Vereniging Nederland Heelt Empty Officiële Mededeling Opheffing Vereniging Nederland Heelt

Bericht van Admin wo 14 jan 2015, 14:12

Tot onze spijt moeten wij U mededelen dat wij ontdekt hebben dat de voorzitter en de penningmeester van de vereniging Nederland Heelt, dhr. en mw. Driessen, zonder enige kennisgeving naar de leden toe de vereniging halverwege 2014 hebben opgeheven, met medeneming van alle administratie en toebehoren !!! Wij hebben getracht de vereniging in stand te houden maar hebben daarin ook van het ministerie van VWS in de persoon van dhr. Sander Band geen enkele medewerking gekregen !!

Dit betekent het einde van de vereniging maar niet het einde van de website en het Forum.

Wij hebben besloten dat wij als clupje vrijwilligers het digitale ontmoetings platform (ons Forum) open willen houden voor alle lotgenoten van seksueel misbruik zodat zij hiervan gebruik kunnen maken !!

Wij krijgen geen subsidie, dus vergoedingen zijn uitgesloten !

In ons Forum kunt U uw meningen ventileren over allerhande onderwerpen zowel gerelateerd aan misbruik als niet gerelateerd daaraan, dit om lotgenoten de kans te geven met elkaar te kunnen converseren op een zo breed mogelijk vlak. Dus ook leuke en interessante onderwerpen mogen door U geplaatst worden. Wij zullen geen enkele bijdrage weigeren zolang het maar fatsoenlijk blijft !!

Waarschijnlijk zullen er enkele dingen veranderen op de Website en het Forum maar die zullen voor U geen gevolgen hebben.

Wij wensen U als clup een fijn en gezond 2015 toe en hopen dat U eens een kijkje komt nemen !

Met vriendelijk groet namens de clup,
Mw. T. Kamper
Webmaster.

Officiële Mededeling Opheffing Vereniging Nederland Heelt Vuurw2011Officiële Mededeling Opheffing Vereniging Nederland Heelt Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 18 okt 2021, 00:08