Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Tip van een anonieme lotgenote

Admin
Admin

Tip van een anonieme lotgenote Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21833

Tip van een anonieme lotgenote Empty Tip van een anonieme lotgenote

Bericht van Admin do 10 okt 2019, 14:40Tip van een anonieme lotgenote:

"Ik ben misbruikt maar kan geen aangifte meer doen wegens verjaring. Ik heb deze week contact gezocht met de politie met de vraag of ik toch nog iets kan doen zodat zijn naam in de computer terechtkomt. 
Zeden heeft contact met me opgenomen, ik heb verteld dat ik niet uit ben op wraak en aangifte een stap teveel is voor me wegens 't gezeik dat het op gaat leveren.

Mensen kunnen ALTIJD melding maken. 
Als je een naam, adres of geboortedatum hebt kunnen ze die persoon alsnog in 't systeem opnemen. Zijn naam staat nu voor de komende 6 á 7 jaar in 't politiesysteem. Mocht er toch een aangifte komen... dan word mijn melding van 34 jaar geleden erbij gehaald om bijv. aan te tonen dat diegene geen "eenmalige foutmarscheerder" is maar een pedoseksueel die dit gedrag al minstens 34 jaar heeft. En dan word hij zwaarder beoordeeld.
Misschien hebben jullie iets aan deze info  Tip van een anonieme lotgenote 1f607

  • Reageren

Het is nu wo 19 jun 2024, 12:08