Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden !

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3409
Aantal berichten : 4157
Punten : 20410

Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden ! Empty Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden !

Bericht van Admin zo 19 apr 2015, 20:36

NEDERLAND HEELT IS VAN KOERS VERANDERD EN IS NU ONAFHANKELIJK VAN DERDEN !


Met ingang van heden is voormalig vereniging Nederland Heelt omgevormd tot een Onafhankelijk Overkoepelend Digitaal Ontmoetings Platform waarin alle relevante info samengebracht is en de lotgenoten centraal staan !
Er zijn 6 nieuwe portalen aan toegevoegd die U kunt vinden op onze Forumindex en op ons Portaal

Deze portalen bestaan uit allerlei informatiebronnen, U vindt er meer informatie over ons, wat wij bieden, onze historie en onze huidige doelstelling.
U vindt er ook aanbevolen literatuur, ontspanning in de vorm van online spelletjes en zelfs ontspannings therapie in de vorm van zelf zingen op muziek met de woorden in beeld !
Ook vindt U er de diverse hulpinstanties door ons voor U verzameld, waarvan U alleen op de naamlink hoeft te klikken waarop een popup venster opent met de website van de instantie erin, zodat U onze website niet hoeft te verlaten !

Onze focus ligt bij de lotgenoten en het Forum, waarin zich diverse openbare en besloten fora en diverse categorieën ledengroepen bevinden.
Lotgenoten zijn onze hoofdgroep, zij hebben bij ons een stem, een plek om zich vrijelijk en ongehinderd te uiten !!

Een andere groep zijn hulpinstanties, ook zij zijn bij ons welkom en kunnen elk een eigen forum krijgen, om zodoende dichter bij hun doelgroep te geraken !
Hiervan zult U er al enige tegenkomen in ons forum, zij hebben géén toegang tot de besloten fora !

Overige groepen:
Na herhaald verzoek zijn nu ook klokkenluiders, partners en familieleden van lotgenoten bij ons welkom om onder elkaar hun ervaringen uit te wisselen.
Voor hen zijn aparte ledengroepen en gesloten fora gecreëerd ! Geen van deze groepen heeft buiten hun eigen en openbare fora toegang tot andere gesloten fora ! De privacy van de lotgenoten blijft gewaarborgd !

Deelname aan het Forum is gratis, dus aarzel niet en wordt lid !
Heeft U aanvullende informatie, nieuws of nieuwe hulpinstanties voor ons ? Zend ons dan een email

Commentaar en feedback hierover is welkom in ons Feedback Forum


Laatst aangepast door Admin op za 30 mei 2015, 16:08; in totaal 2 keer bewerktNederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden ! Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
TonnyKamper
TonnyKamper
Webmaster
Administrator
Webmaster Administrator

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 724
Aantal berichten : 582
Punten : 9843

Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden ! Empty Re: Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden !

Bericht van TonnyKamper di 21 apr 2015, 11:12

@Trijntje, zou jij a.u.b. de portalen willen bekijken en als eindredacteur willen fungeren om te zien of er nog iets veranderd moet worden ?Nederland Heelt is van koers veranderd en is nu onafhankelijk van derden ! Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 25 okt 2021, 12:49