Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist

  TonnyKamper
  TonnyKamper

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Webmas10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 728
  Aantal berichten : 585
  Punten : 10890

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Empty Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist

  Bericht van TonnyKamper ma 25 mei 2015, 15:04

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Media_xll_3028174
  Proces over kindermisbruik kost Staat ruim 30.000 euro meer
  Joris Demmink © Ilya van Marle.

  De kwestie rond de van kindermisbruik verdachte topambtenaar Joris Demmink heeft de overheid veel meer geld gekost dan tot nu toe is gemeld aan de Tweede Kamer. De totale advocaatkosten bedragen 144.000 euro, 31.000 meer dan werd gemeld.

  Dat meldt RTL Nieuws op basis van opgaves van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De extra kosten zouden gaan om juridische bijstand die is verleend aan het departement door de landsadvocaat.

  Demmink is herhaaldelijk beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen. Momenteel loopt tegen hem een strafrechtelijk onderzoek, na een zogenoemde artikel 12-procedure. Eerdere onderzoeken leverden geen gronden op voor strafrechtelijke vervolging.

  Van der Steur
  Kamerleden hebben vaker vragen aan de minister van Veiligheid en Justitie vragen gesteld over de kosten van juridische bijstand aan Demmink. Toen huidig minister Ard van de Steur nog Kamerlid was in januari 2014 wilde hij weten 'welke afspraken er zijn gemaakt over de vergoeding van advocaatkosten van Demmink tijdens en na beëindiging van zijn dienstverband'. 


  Een woordvoerder laat in een reactie aan RTL Nieuws weten dat het ministerie geen kosten heeft achtergehouden. "In het geval van de landsavocaat gaat het om juridische bijstand die is verleend aan het departement en niet voor of ten behoeve van de heer Demmink. Dat de vraag van de Kamer alleen op vergoede kosten van de advocaten van de heer Demmink ziet is niet onlogisch, omdat de Kamer al vaker had gevraagd naar juist de vergoeding van die kosten en het stopzetten daarvan."

  BRON: AD.nl

  Trijntje
  Trijntje

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Ervari10

  Registratiedatum : 05-08-13
  Reputatie : 1652
  Aantal berichten : 711
  Punten : 6590

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Empty Re: Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist

  Bericht van Trijntje ma 25 mei 2015, 17:58

  Ach, dit zijn alleen de advocaatkosten, de werkelijke kosten liggen ongetwijfeld hoger, maar het zou natuurlijk prettig zijn als hij deze kosten zou terugbetalen mocht hij schuldig bevonden worden, ooit in de toekomst. Wat het is een hele langslepende zaak, nog steeds wordt er geen vaart achter gezet.
  Omdat er dan teveel koppen moeten rollen?

  Trijntje

  TonnyKamper
  TonnyKamper

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Webmas10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 728
  Aantal berichten : 585
  Punten : 10890

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Empty Re: Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist

  Bericht van TonnyKamper di 26 mei 2015, 14:16

  Dat zou wel eens de spijker op z'n kop kunnen zijn Trijntje !!!  Meer...

  Admin
  Admin

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4327
  Punten : 21864

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Empty Re: Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist

  Bericht van Admin ma 24 aug 2015, 17:25

  Het wordt steeds gekker, lees deze artikelen:

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/wikipedia-wist-demmink-rolodex.html

  In navolging van het Rolodex-onderzoek staat ook Joris Demmink op het punt om door Wikipedia als onderwerp te worden gewist. Volgens enkele moderatoren is het artikel over Demmink “al met al zeer wankel en potentieel beschadigend voor een levend persoon die nergens voor veroordeeld is.” In werkelijkheid is Demmink formeel verdachte van een ernstig zedenmisdrijf en onderwerp van strafrechtelijk onderzoek, in 2014 gelast door het Gerechtshof in Arnhem. Lees meer..

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/britse-aivd-liet-misbruikclaim-t.html

  “Het zijn allemaal maar geruchten, er is geen enkel bewijs.” Het is een populair argument om iedereen die in de Demmink-zaak de onderste steen boven hoopt te krijgen, weg te zetten als idiote complotdenkers. In Engeland gingen ook decennialang zulke geruchten. En daar blijkt de werkelijkheid vele malen ernstiger dan zelfs de meest wilde geruchten. Misschien moesten pers en politiek in Nederland daar eens een les uit trekken. Lees meer..

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/de-pedo-ring-om-de-nek-van-westm.html

  "Stelt u zich voor: een pedofielennetwerk dat jarenlang kinderen misbruikt en mishandelt in een reeks VIP-bordelen. Stelt u zich dan eens voor dat de leden van dit netwerk politici waren, mensen van inlichtingendiensten, diplomaten en hoge ambtenaren. Dat het dus een pedonetwerk was in het hart van de macht, dat heeft kunnen voortbestaan dankzij 30 jaar lang gesaboteerde onderzoeken en cover-ups, en onbestraft is gebleven." Zo opent een artikel op ForeignPolicy.com. Een uiterst lezenswaardig artikel over de recente ontwikkelingen in het omvangrijke VIP-pedoschandaal in Groot-Brittannië, dat echter verzuimt nog één vervolgvraag te stellen: stelt u zich eens voor dat dit pedonetwerk nog steeds bestaat, dat ook de media er een rol in spelen en dat het misschien wel sterker is dan ooit. Niet alleen in Groot-Brittannië maar ook in andere landen, zoals Nederland.
  Lees meer..

  BRON: www.demminkdoofpot.nl

  PopeyeKamper
  PopeyeKamper

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Teamli10

  Registratiedatum : 23-07-13
  Reputatie : 270
  Aantal berichten : 116
  Punten : 5099

  Advocaatkosten Demmink veel hoger dan Kamer wist Empty Onderzoek Demmink na 18 maanden volledig vastgelopen

  Bericht van PopeyeKamper do 10 sep 2015, 17:29  Gepubliceerd op 7 sep. 2015
  Op 29 augustus vroeg We Are Change Rotterdam dit keer aan de huidige minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur nogmaals naar de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek van Joris Demmink. Van der Steur verwees ons wederom naar het Openbaar Ministerie. Na een week antwoordde voorlichter Wim de Bruin ons telefonisch. Ondanks ons uitdrukkelijk verzoek weigerde het OM ons om de geluidsopnames te publiceren. Na 18 maanden blijkt het onderzoek compleet vastgelopen te zijn. Het OM verwacht echter nog steeds het strafrechtelijk onderzoek in 2015 af te ronden, ondanks dat Turkije het rechtshulpverzoek tot op heden niet heeft ingewilligd, aldus Wim de Bruin.

  Met dank aan http://vitalifeiten.nl/ voor de collegiale support om deze vid tot stand te laten komen.

  Bron geluidsfragment Adele van der Plas
  http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-programma/82/2015-03-30

  Bron artikel : Youtube


   Het is nu vr 19 jul 2024, 23:20