Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Onze verrotte, schizofrene maatschappij (bericht van een klokkenluider)

Admin
Admin

Onze verrotte, schizofrene maatschappij (bericht van een klokkenluider) Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21833

Onze verrotte, schizofrene maatschappij (bericht van een klokkenluider) Empty Onze verrotte, schizofrene maatschappij (bericht van een klokkenluider)

Bericht van Admin wo 29 jul 2015, 22:25

Onze verrotte, schizofrene maatschappij (bericht van een klokkenluider) 100814_2116_wegmetalles37
Overal Big Brother is watching you, letterlijk achter en over onze rug,ibancodes bij de bank, of irisscans, tot onder onze huid geinjecteerd worden met al onze gegevens. De lucht die we inademen wordt vergiftigd door uit vliegtuigen komende chemtrails, ons eten wordt verziekt door monsanto, we krijgen overal kanker van.

Ons koningshuis en de rechterlijke macht zijn zo corrupt als de pest.
Onze kinderen worden overgedragen dmv jeugdzorgrazzia's van de staat en krijgen een staatsopvoeding, idem dito als onze kinderen geboren worden is hun bsn nummer al gelieerd aan de staat. Rook of drink je als a.s ouders wordt je kind zonder pardon uit buik geplaatst met een vots zonder naam wat juridisch gezien niet eens mag.

Vieze bewindvoerders nemen ons het geld af om hun eigen zakken te vullen, idem dito de voltallige geitenwollensokken ggz die met ieder giftig pilletje de zakken van de pharmacie vullen en dat nog steeds over onze rug.

Kwetsbare kinderen worden op klaarlichte dag uit huis gejat door het grootste pedorattenhol van nederland genaamd: WSG oftewel: WIJ SCHOFFEREN GEZINNEN..

Vervolgens worden ze op transport gesteld in een veewagon naar kindervernietigingskamp Auschwitz (zorginstelling) om vervolgens aangerand en sexueel misbruikt te worden door kampbeulen Hitler en Mengele (leiding en wsg samen). Tenslotte worden onze kinderen genegeerd, want de geldzakken zijn toch al binnen.

Ouders worden financieel uitgekleed en vernederd tot op het bod en wee je gebeente als je terug trapt want dan wordt je keihard gestraft. Geen omgangsregeling meer of slechts minimaal, dit is allang geen jeugdzorg meer maar regelrechte kindermishandeling.

Wat is de wereld waarin wij leven toch in en in verrot.!! De klokkenluiders onder ons die de misstanden durven aan te tonen en openbaar te zetten wordt de mond gesnoerd door hele websites van het net te laten halen door de schuld van de pedo elite.

Klokkenluiders zoals Micha Kat, Nico van den Ham en vele anderen, waaronder ook ondergetekende zijn hier nu al langer de dupe van.
Als we in de rechtbank komen, mag er niets opgenomen, dan wel gefilmd worden, want stel dat de doofpot open gaat, dat zou pijnlijk zijn.!!

Ook het koningshuis is vies bezig. Hun deelname aan satanische rituelen met jonge kinderen waaronder baby's neemt groteske vormen aan, de hoogste top doet hieraan mee waaronder kabinetsleden, politiechefs en zelfs rechters. Ook hier wordt gigantisch veel geld voor neergeteld, het is met recht een sekte te noemen.
Personen zoals Rutte, Samson, Teeven, Opstelten, wijlen prins Friso, prinses Mabel w.a. en Beatrix, allemaal namen ze deel aan deze ziekmakende taferelen.

Jongeren van 18 jaar en ouder belanden door hun schuld voorgoed in de goot zonder opleiding, werk en geld, slachtoffer van jeugdzorg. Relaties kunnen ze niet afmaken, solliciteren kunnen ze niet, want dat hebben ze nooit geleerd, alsmede ook het niet met geld om kunnen gaan. Deze kinderen belanden vaak op het verkeerde pad en worden jeugdige delinquentjes die vaak met de politie in aanraking komen of verdwijnen in gesloten jeugdzorginstellingen totdat ze 23 jaar zijn.

Als ze dan thuiskomen hebben ouders vaak de superondankbare taak om de door jeugdzorg veroorzaakte shit achter hun reet op te ruimen. Helaas spreek ik uit ervaring, omdat het hier dagelijks zo gaat. Nederland is ziek, jeugdworgland op sterven na dood en niemand die ook maar een poot uitsteekt om het beter te maken.

Daarom kan ik terecht en uit de grond van mijn hart zeggen: FUCK THE SYSTEM.!!

BRON: karinoldeweghuis.wordpress.com

  • Reageren

Het is nu wo 19 jun 2024, 13:39