Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Beroepsverbod na misbruik geldt straks in hele EU Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Beroepsverbod na misbruik geldt straks in hele EU

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4206
Punten : 20711

Beroepsverbod na misbruik geldt straks in hele EU Empty Beroepsverbod na misbruik geldt straks in hele EU

Bericht van Admin do 10 sep 2015, 23:39

Medewerkers in kinderopvang, onderwijs of zorg die hun vak niet meer mogen uitoefenen in Nederland omdat ze misbruik hebben gepleegd, mogen dat straks ook niet meer in andere Europese landen. Er komt een Europees waarschuwingssysteem naar aanleiding van een wetsvoorstel van minister Jet Bussemaker van Onderwijs.

Oud-pedagogisch medewerker Robert M., hoofdpersoon in de Amsterdamse zedenzaak, had met het Europese waarschuwingssysteem nooit aan de slag gekund in de Nederlandse kinderopvang. Hij was in Duitsland al in 2003 veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf toen hij werd betrapt op bezit en verspreiden van kinderporno. Door het nieuwe systeem krijgen landen binnen de Europese Unie (EU) van tevoren een seintje.

Het Europese systeem moet er ook voor zorgen dat diploma's makkelijker worden erkend in het buitenland, zodat de mobiliteit van werknemers binnen de EU groter wordt. Er moet nog over het wetsvoorstel van Bussemaker worden gestemd.

BRON: Nederlands Jeugd InstituutBeroepsverbod na misbruik geldt straks in hele EU Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu zo 22 mei 2022, 16:21