Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  NH wordt uitgebreidt ! Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

NH wordt uitgebreidt !

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20791

NH wordt uitgebreidt ! Empty NH wordt uitgebreidt !

Bericht van Admin vr 02 okt 2015, 11:41

Vanaf maandag 5 oktober krijgt Nederland Heelt er een Landingspagina en informatieve pagina's bij en wordt daarmee een complete website met forum. De pagina's zijn allemaal "responsive" dit betekent dat ze op ieder apparaat te bekijken zijn, pc, tablet en telefoon !
Hieraan is hard gewerkt, U kunt alvast een kijkje nemen door het klikken op de Home knop in het dropdown menu. of er hier op klikken: Home

Binnenkort wordt er ook een domeinnaam gekoppeld aan het forum, wij hebben het domein nederlandheelt.nl aangekocht voor de periode van 5 jaar, dus binnenkort wordt dit het nieuwe webadres van NH..

Wij horen graag uw mening over het nieuwe uiterlijk en functies !NH wordt uitgebreidt ! Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 04 jul 2022, 07:43