Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  NH wordt uitgebreidt !

  Admin
  Admin

  NH wordt uitgebreidt ! Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4327
  Punten : 21864

  NH wordt uitgebreidt ! Empty NH wordt uitgebreidt !

  Bericht van Admin vr 02 okt 2015, 11:41

  Vanaf maandag 5 oktober krijgt Nederland Heelt er een Landingspagina en informatieve pagina's bij en wordt daarmee een complete website met forum. De pagina's zijn allemaal "responsive" dit betekent dat ze op ieder apparaat te bekijken zijn, pc, tablet en telefoon !
  Hieraan is hard gewerkt, U kunt alvast een kijkje nemen door het klikken op de Home knop in het dropdown menu. of er hier op klikken: Home

  Binnenkort wordt er ook een domeinnaam gekoppeld aan het forum, wij hebben het domein nederlandheelt.nl aangekocht voor de periode van 5 jaar, dus binnenkort wordt dit het nieuwe webadres van NH..

  Wij horen graag uw mening over het nieuwe uiterlijk en functies !


   Het is nu vr 19 jul 2024, 22:52