Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Slotactie…slotakkoord

  Admin
  Admin

  Slotactie…slotakkoord Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4327
  Punten : 21864

  Slotactie…slotakkoord Empty Slotactie…slotakkoord

  Bericht van Admin ma 19 okt 2015, 14:23

  Bij de slotactie vinden wij de timing van het persbericht zeer opmerkelijk. De avond voor het onderzoek naar de MH17 verscheen het nieuws over begin slotactie dat maanden, zo niet één jaar op zich liet wachten. Uiteraard was daar de gang naar de rechter van de VPKK over de sluitingsdatum waarna er geen beweging meer in zat om te onderhandelen, noch over de slotactie want die schoot, door de juridisering, volledig in het verkeerde keelgat van RKK onderzoeker(s) naar seksueel misbruik. De slotactie over de ongegrond verklaringen moesten uitgesteld worden want er zouden zich mogelijk nog meer klagers melden, aldus wachtte men af. Ondertussen deed Klokk en ook wij veel moeite om contacten te onderhouden met mensen die informeerden naar de stand betreffende de slotactie of die wij moesten informeren daar de lijst van Deetman / Kreemers niet volledig bleek.

  Waarom werden wij dan toch gepasseerd, een e-mail van Gert-Jan Verhoog aan de vooravond van de vliegtuig crash berichten een paar media over de slotactie terwijl je op je vingers kunt aftellen dat geen hond deDagboek_van_een_herdershond telefoon opneemt om ons te bellen naar de achtergrond van dit lange drama der ongegrond verklaarden. De media hebben het even te druk met de MH17 en ik zou dat nieuws zeker niet laten liggen maar het stoort dat wij eindigen zoals we zijn begonnen in 2010: aan de zijlijn, op het randje van de wegwerp geschiedenis van seksueel geweld.

  Toen werden we schoorvoetend toegelaten en konden niet anders dan instemmen met de voorstellen door Deetman / RKK geïnitieerd…..maar dit slotakkoord is vals….out of tune!

  BRON: bertsmeets.nl


   Het is nu vr 19 jul 2024, 22:40