Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Weer zedenzaak in Limburg

  Admin
  Admin

  Weer zedenzaak in Limburg Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21838

  Weer zedenzaak in Limburg Empty Weer zedenzaak in Limburg

  Bericht van Admin di 03 nov 2015, 13:39

  MAASTRICHT - In Limburg zijn drie kinderen jarenlang het slachtoffer geworden van seksueel misbruik.


  Hoofdverdachte is de 34-jarige E. H. uit Heerlen. Hij zit vast. Onder de misbruikte kinderen is het minderjarige dochtertje van de verdachte Limburger. Zij zou gedurende acht jaar door haar vader zijn verkracht. Ook moest de tiener seksuele handelingen bij de man verrichten. De andere slachtoffers van de gruwelijke sekspraktijken van H. zijn een jongen van veertien en een meisje van vijftien jaar.

  Het misbruik zou hebben plaatsgevonden in Kerkrade en Landgraaf van eind 2006 tot maart dit jaar. De zaak kwam aan het rollen toen de drie slachtoffers aangifte deden tegen H.

  H. zou hen volgens de opsporingsdiensten hebben misbruikt bij onder andere een speeltuin in Zuid-Limburg. Het ging hier om tongzoenen en het betasten van de geslachtsdelen van de tieners. Getuigen hebben verklaard H. in ieder geval met een minderjarig kind te hebben gezien in de speeltuin, blijkt uit officiële onderzoekstukken.

  Filmpjes

  Op de telefoon van H. zijn twee compromitterende filmpjes gevonden. De kinderen hebben tegenover de speurders verklaard zichzelf op de seksueel getinte opnames te herkennen.

  Het onderzoek is nog in volle gang. Omdat H. zelf niet herkenbaar in beeld is, is besloten dat er foto’s gemaakt moeten worden van zijn onderlijf. Dit om een en ander te vergelijken met de inbeslaggenomen beelden.

  H. zal eind januari voor de rechter moeten verschijnen. Zijn advocate Annemiek Kok was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

  BRON: telegraaf.nl


   Het is nu ma 24 jun 2024, 19:48