Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend

  PopeyeKamper
  PopeyeKamper

  Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend Teamli10

  Registratiedatum : 23-07-13
  Reputatie : 270
  Aantal berichten : 116
  Punten : 5042

  Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend Empty Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend

  Bericht van PopeyeKamper wo 02 dec 2015, 20:10

  Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend Media_xll_8211217
  Johnathon Holmes werd zwaar toegetakeld door het slachtoffer. © South Yorkshire Police.

  Johnathon Holmes trok een jonge vrouw in de struiken en probeerde haar te verkrachten, maar zijn slachtoffer beet van zich af en takelde hem stevig toe. Toen Holmes haar probeerde te tongzoenen, beet ze op zijn tong en stampte ze hem in de maag, gezicht en hals. Deze politiefoto toont hoe de vrouw tekeer is gegaan tegen de aanrander.

  Holmes had al een hele dag gedronken toen hij op de avond van 31 oktober op de loer lag in het centrum van Sheffield. Rond middernacht viel zijn oog op een vrouw, die alleen door de stad wandelde. Hij liep naar haar toe en duwde haar in de struiken om ze te verkrachten, maar dat plannetje ging niet door.

  "Je zal dit leuk vinden", zei Holmes nog tegen zijn slachtoffer voor hij zijn tong in haar mond stak. De vrouw beet in de tong en stampte in zijn maag tot ze zichzelf kon losrukken. Ze bewerkte vervolgens het gezicht en de nek van de aanrander met haar sleutels.

  Twee voorbijgangers snelden de vrouw te hulp, maar Holmes kon ontsnappen. Wat later werd de man toch ingerekend. Holmes werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar.

  De vrouw verklaarde in de rechtbank dat "de man haar sowieso had verkracht". "En dan was mijn leven voorbij geweest. Ik was zo bang, maar ook zo boos."

  Amy Earnshaw, de advocate van Holmes, zegt dat zijn daden helemaal niet overeenstemmen met zijn persoonlijkheid. "Hij was dronken en hij herinnert zich niets meer van het incident", aldus Earnshaw, die nog benadrukte dat Holmes "spijt had van zijn daden".

  BRON: hln.be  Man probeert vrouw te verkrachten, maar dat is buiten zijn slachtoffer gerekend Onders11
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels |
  | Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan Contact op met Admin |


   Het is nu do 23 mei 2024, 19:55