Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Moeder (25) voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen

  Admin
  Admin

  Moeder (25) voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3487
  Aantal berichten : 4320
  Punten : 21622

  Moeder (25) voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen Empty Moeder (25) voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen

  Bericht van Admin vr 04 dec 2015, 17:58

  Moeder (25) voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen Image-4303749
  Moeder (25) uit Sint-Oedenrode voor rechter om poging kind te vergiftigen met medicijnen

  SINT-OEDENRODE - Een 25-jarige vrouw uit Sint-Oedenrode staat deze vrijdag voor de rechters in Den Bosch op verdenking van poging tot doodslag op haar 2-jarige dochter. Ze zou het kind in februari 2014 hebben vergiftigd met medicijnen in ziekenhuis Bernhoven in Uden.

  Kind was opgenomen na klachten over braken en mogelijke uitdroging. Een dag later raakt het meisje buiten westen. Uit onderzoek bleek daarna dat er medicijnen tegen migraine in haar bloed zat. Hetzelfde medicijn als haar moeder slikt. Op de drinkbeker van het meisje zijn de sporen teruggevonden. De vrouw ontkent iets met de vergiftiging te maken te hebben.

  BRON: ED.nl


   Het is nu vr 08 dec 2023, 20:58