Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

HET NH TEAM WENST U ALLEN EEN WARM EN VEILIG 2021 TOE !
Er zijn Chatkanalen voor alle groepen in onze nieuwe besloten chatruimtes !! Eerstvolgende Live Chat is op woensdag 13 januari 2021.
Op aanvraag kunnen er chats ingepland worden! Stuur dan een PB naar Admin of Esther1978 met je verzoek!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette)

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3398
Aantal berichten : 4083
Punten : 19996

Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) Empty Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette)

Bericht van Admin op vr 04 dec 2015, 18:23

Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) 27aa4b4c-ecee-482c-b1e3-6dffbdde7310

Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP

Inleiding

Het ministerie van VWS doet onderzoek naar het functioneren van de lotgenotenorganisaties SKIP, KLOKK en SHN.  Ze laat dit doen door onafhankelijk onderzoeksbureau Rebel . Op basis van de onderzoeksresultaten worden verbeteringen voorgesteld.

Om de dienstverlening van de lotgenotenorganisaties goed aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften, willen we u als lotgenoot vragen deze enquête in te vullen. We vragen hierin naar uw ervaringen met deze organisaties. Op deze manier proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klanttevredenheid. Wilt u de vragen zo specifiek mogelijk beantwoorden? Dan kunnen wij als onafhankelijk onderzoeksbureau een duidelijk beeld schetsen van de klanttevredenheid.                                                                                                                                                                                
De gegevens worden anoniem verzameld en verwerkt en alleen gebruikt voor dit onderzoek. Resultaten zullen niet herleidbaar zijn naar personen. Na afloop van het onderzoek worden de verzamelde gegevens vernietigd.
Aan het einde van de vragenlijst krijgt u de mogelijkheid tot het geven van op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van de vragenlijst.

Klik op onderstaande link om naar de enquette te gaan:

https://nl.research.net/r/TevredenheidLotgenotenorganisatiesKlanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu vr 15 jan 2021, 19:42