Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette)

  Admin
  Admin

  Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21837

  Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) Empty Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette)

  Bericht van Admin vr 04 dec 2015, 18:23

  Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP (Enquette) 27aa4b4c-ecee-482c-b1e3-6dffbdde7310

  Klanttevredenheidsonderzoek SHN, KLOKK en SKIP

  Inleiding

  Het ministerie van VWS doet onderzoek naar het functioneren van de lotgenotenorganisaties SKIP, KLOKK en SHN.  Ze laat dit doen door onafhankelijk onderzoeksbureau Rebel. Op basis van de onderzoeksresultaten worden verbeteringen voorgesteld.

  Om de dienstverlening van de lotgenotenorganisaties goed aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften, willen we u als lotgenoot vragen deze enquête in te vullen. We vragen hierin naar uw ervaringen met deze organisaties. Op deze manier proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klanttevredenheid. Wilt u de vragen zo specifiek mogelijk beantwoorden? Dan kunnen wij als onafhankelijk onderzoeksbureau een duidelijk beeld schetsen van de klanttevredenheid.                                                                                                                                                                                
  De gegevens worden anoniem verzameld en verwerkt en alleen gebruikt voor dit onderzoek. Resultaten zullen niet herleidbaar zijn naar personen. Na afloop van het onderzoek worden de verzamelde gegevens vernietigd.
  Aan het einde van de vragenlijst krijgt u de mogelijkheid tot het geven van op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van de vragenlijst.

  Klik op onderstaande link om naar de enquette te gaan:

  https://nl.research.net/r/TevredenheidLotgenotenorganisaties


   Het is nu ma 24 jun 2024, 00:16