Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Vader misbruikte tiener maanden

  Admin
  Admin

  Vader misbruikte tiener maanden Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3492
  Aantal berichten : 4324
  Punten : 21767

  Vader misbruikte tiener maanden Empty Vader misbruikte tiener maanden

  Bericht van Admin do 17 dec 2015, 15:04

  Vader misbruikte tiener maanden

  UTRECHT - Terwijl niemand de 13-jarige dochter van Don M. uit Utrecht geloofde, werd ze maandenlang seksueel misbruikt door haar vader.

  M. heeft het destijds 11-jarige meisje, tussen 2013 en 2014, meerdere keren onzedelijk betast. Volgens het slachtoffer moest ze ook met zijn geslachtsdeel spelen en hebben ze meerdere keren seks gehad. Ze mocht er van M. met niemand anders over praten, want dan zou ze alles kapotmaken.

  Leugens

  Toen de tiener zich realiseerde dat het wel heel erg verkeerd was wat haar vader met haar deed, en ze de leugens niet meer voor zich kon houden, vertelde ze het haar familie. M. bleef stelling ontkennen.
  Iets dat het Openbaar Ministerie de verdachte zeer streng aanrekent. "Terwijl iedereen dacht dat het kind loog, ging u gewoon verder. Verder met uw bloedeigen dochter. Wat bent u voor vader", sprak de officier van justitie op geïrriteerde toon.
  Uiteindelijk kon ook M. zijn bizarre geheim niet meer voor zich houden. In februari vorig jaar vertelde hij zijn vriendin en beste vriend dat hij regelmatig aan zijn dochter zat.
  Ook dat hij met zijn hand in haar broek zat, maar daar zou verder niets zijn gebeurd. Op de vraag van de rechtbank wat hij daar dan met z'n handen deed, kon hij geen antwoord geven.
  Hoewel de dochter tot in detail bij de politie heeft verklaard dat ze ook aan hem moest zitten en seks heeft gehad, ontkent de verdachte dat stellig.
  Het OM gelooft dat niet, maar kan de aanklacht officieel niet bewijzen.

  Dochter

  M., die volgens specialisten verminderd toerekeningsvatbaar is, verklaarde eerder bij de politie dat het zijn dochter was die hem heeft uitgedaagd.
  Tijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak vertelde de man gisteren in tranen: "We waren wel eens aan het stoeien en ineens zat ik aan haar. Of terwijl ze stond te douchen. Ze vond het fijn. Ik wist dat het niet kon, maar ik weet niet waarom ik het toch heb gedaan."
  Voor het seksueel misbruik heeft de officier van justitie een verplichte behandeling en gevangenisstraf van 12 maanden geëist, waarvan vier voorwaardelijk. Met een proeftijd van drie jaar.

  De uitspraak volgt over twee weken.

  BRON: telegraaf.nl  Vader misbruikte tiener maanden Onders10
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
  Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
  Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.


   Het is nu do 18 apr 2024, 05:42