Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Lector Leonieke Boendermaker één van de leden van commissie Rouvoet

  Admin
  Admin

  Lector Leonieke Boendermaker één van de leden van commissie Rouvoet Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21833

  Lector Leonieke Boendermaker één van de leden van commissie Rouvoet Empty Lector Leonieke Boendermaker één van de leden van commissie Rouvoet

  Bericht van Admin ma 22 jul 2013, 18:03

  Leonieke Boendermaker, lector Implementatie in de Jeugdzorg bij de Hogeschool van Amsterdam, is benoemd als lid van de commissie Rouvoet. De onafhankelijke commissie van voormalig minister van Jeugd en Gezin André Rouvoet gaat zich richten op het voorkomen van seksueel misbruik in de jeugdzorg. Naar aanleiding van de verontrustende conclusies van de commissie-Samson gaan de vijf commissieleden een ‘Kwaliteitskader Voorkomen Seksueel Misbruik’ ontwikkelen en erop toezien dat plannen worden omgezet in beleid.

  BRON: HVA.NL


   Het is nu wo 19 jun 2024, 13:42