Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Marc Dullaert moet blijven plus petitie

Trijntje
Trijntje
Ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundige

Registratiedatum : 05-08-13
Reputatie : 1652
Aantal berichten : 711
Punten : 5583

Marc Dullaert moet blijven plus petitie Empty Marc Dullaert moet blijven plus petitie

Bericht van Trijntje za 30 jan 2016, 12:28

Marc Dullaert moet per 1 april vertrekken als Kinderombudsman. De Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen heeft besloten Dullaert niet voor te dragen voor herbenoeming. Zijn ambtstermijn loopt per 1 april af. 

Van Zutphen maakt volgens de Volkskrant  gebruik van zijn wettelijke recht om Dullaert niet voor herbenoeming voor te dragen aan de Tweede Kamer. 
Van Zutphen zou zijn eigen team willen samenstellen en zich volgens de Volkskrant ergeren aan de eigenzinnigheid van de eerste Kinderombudsman van Nederland. Dullaert begon in 2011 met het toezien op het naleven van de rechten en belangen van kinderen door de overheid en andere organisaties.
De Nederlander is sinds september vorig jaar ook voorzitter van het Europese netwerk van kinderombudsmannen.
Volgens een woordvoerster van de Nationale Ombudsman komt het afscheid van Dullaert niet als verrassing. "Van Zutphen heeft zijn beslissing half januari in een brief aan de Tweede Kamer laten weten. Dullaert heeft de functie als Kinderombudsman vijf jaar lang op geweldige wijze vervuld. We gaan nu opzoek naar een opvolger."
Door: NU.nl/ANP

Er is een petitie gestart: Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman.

http://www.petities24.com/signatures/marc_dullaert_moet_blijven_als_kinderombudsman/

Ik heb getekend, weet niet of het helpt maar ik vind wel dat we een kinderombudsman moeten hebben die óók ongevraagd opkomt voor kinderen en dat doet Marc Dullaert.- Trijntje -
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3409
Aantal berichten : 4157
Punten : 20401

Marc Dullaert moet blijven plus petitie Empty Re: Marc Dullaert moet blijven

Bericht van Admin za 30 jan 2016, 13:09

Ja het is uiterst triest dat ze hem willen lozen Trijntje, zo'n beetje de enige die voor kinderen opkomt hier in dit land  Verdrietig

Mooi dat je de petitie erbij hebt gedaan !! Ik heb dit onderwerp verplaatst naar de categorie Overig, daar staan nog meer petities in, dan blijven ze een beetje bij elkaar  KnipoogMarc Dullaert moet blijven plus petitie Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
 • Reageren

Het is nu za 16 okt 2021, 02:19